Adriaan is jarig en dat laat de groep niet onopgemerkt voorbij gaan

Adriaan is jarig en dat laat de groep niet onopgemerkt voorbij gaan

Vandaag is het een feestje, want Adriaan is jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden, met een cadeau van de groep. Maikel komt aangerend en terwijl hij Adriaan optilt, roept hij: Adriaan is jarig! Weten jullie al dat Adriaan jarig is? De bewoners komen bijeen en Jessie laat weten dat hij een rap heeft geschreven voor Adriaans verjaardag.

We pakken groots uit, want het is Adje’s verjaardag. Veganisme uitstralen, dat lukt je aardig. Met pure spullen willen we jou verassen. Gaat hij in één keer op, dan is dat grote klasse.

Na de rap overhandigt Merel een doos aan Adriaan. De mannelijke bewoner gaat ervan uit dat hij een koektrommel krijgt, maar dat is niet het geval! Ook de andere bewoners weten niet wat erin zit, behalve Merel en Jessie. Nieuwsgierig opent Adriaan de doos en het eerste wat hij doet, is ruiken wat er in de doos zit. Nee, is het echt dat? vraagt Adriaan verrast. Het cadeau is nog ingepakt in twee extra doosjes. En als Adriaan dan eindelijk het laatste doosje opent, ziet hij dat er een supergrote pure joint in zit. Er zit een joint in!, zegt Adriaan. En alle bewoners reageren dolenthousiast. Merel geeft aan dat de joint echt alleen voor Adriaan is en dat de rest er niet van mag roken. Zal Adriaan genieten van zijn verjaardagscadeau?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *