Jessie en Hiske werken samen voor de pianist

Jessie en Hiske werken samen voor de pianist

Hiske en Jessie verwachten deze middag een pianist die komt optreden. Daarom komen de twee samen bij het festivalgedeelte om te kijken of de piano hier plaats kan nemen. Half één komt hij hier, zegt Hiske tegen Jessie. Hij heeft anderhalf uur nodig om te stemmen en voor te bereiden. De twee overleggen en komen tot de conclusie dat de piano makkelijk plaats kan nemen bij de bloempotten als ze deze verplaatsen. Het moet wel droog zijn, geeft Hiske aan. Dat was de enige voorwaarde. Daarom is de afspraak verplaatst naar vanmiddag. Eerst wilde hij ’s avonds komen. Jessie ziet geen problemen. Anders moet de tent over de vleugel, geeft hij als optie aan. De twee willen om elf uur samenkomen om de bloempotten te verplaatsen. Wat zullen de bewoners  van het optreden vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *