De stemmingen komen duidelijk steeds dichterbij

De stemmingen komen duidelijk steeds dichterbij

Terwijl de bewoners hun zorgen even opzij konden zetten tijdens het linedancen, zijn die zorgen al snel weer terug zodra de dansles is opgehouden. De stemmingen komen namelijk steeds dichterbij en een aantal bewoners voelen het langzamerhand heet worden onder hun voeten. Gerrit spreekt naar Hiske uit dat hij niet zeker meer is van zijn plek in de mini samenleving. Bij de gedachten dat Gerrit de mini samenleving wellicht zal moeten verlaten springen de tranen bijna bij haar in haar ogen. Hij denkt dat er zeven bewoners vol op hem zullen stemmen en dan zal Gerrit het moeilijk krijgen tijdens de eliminaties. Hiske reageert geschokt, hier weet zij niets van. Dan word ik echt woest, zegt Hiske bij de gedachten dat er bontjes worden gesloten om Gerrit eruit te werken. Gerrit is niet de enige die zenuwachtig wordt van de stemmingen, ook ex-vriendin Shelley is haar plek in Utopia 2 niet meer zeker. Ze lucht haar hart bij Adriaan en Alexandra, maar deze bewoners verzekeren haar ervan dat zij zich geen zorgen hoeft te maken. Moeten Shelley en Gerrit terecht vrezen om hun plekje in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *