Alle cowboys en indianen verzamelen zich

Alle cowboys en indianen verzamelen zich

De country/westernmarkt is dit weekend en bij country moet er natuurlijk ook gedanst worden. De bewoners staan weer in countryoutfit klaar voor een gezellige linedance les. De meeste bewoners hebben er al een les opzitten maar voor Adriaan is het de eerste keer. De vorige les was Adriaan namelijk afwezig omdat hij in Frankrijk de Alpe d’Huez beklom. Hoewel het even wennen is voor de mannelijke bewoner lijkt hij de pasjes redelijk snel op te pakken. Als kersverse cowboy lijk ook hij steeds meer plezier te krijgen in het linedancen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *