Zwangerschapstesten in Utopia 2, komt er een Utopiababy?

Zwangerschapstesten in Utopia 2, komt er een Utopiababy?

Merel maakte zich de afgelopen dagen flink zorgen. Ze vertelde tijdens de barbecue dat ze geen anticonceptiepil gebruikt, ondanks dat ze gemeenschap met Jessie heeft. Vandaag neemt ze het zekere voor het onzekere en doet ze een zwangerschapstest. Samen met Franny sluit ze zichzelf op in de wc en doorloopt ze deze test. Tijdens het wachten op de uitslag kan ze door de spanning haar lachspieren niet bedwingen. Iel, mijn hand zit onder, lacht ze. Dan schrikt ze even. Er komt één streep, vertelt ze Franny. Franny stelt haar gerust en zegt dat dit juist goed is. Ze wachten nog even vijf minuten en kijken dan nog eens. Nog steeds toont de test één streepje. Tot grote opluchting is Merel niet zwanger. Wat een avontuur,  grinnikt ze. De twee bewoonsters komen het toilet uit en vertellen het goede nieuws aan Jessie. Je wordt nog geen papa, zegt Franny.

Nadat Merel een test gedaan heeft, wil ook Kaylee uitsluiten of ze zwanger is of niet. Ze had de afgelopen dagen last van wat kwaaltjes; onder andere een rare buik en ook was ze flink misselijk. Vandaag kreeg ze via een brief van de dokter de uitslag van haar blaasonderzoek. Hij sluit een blaasontsteking uit. Dylan staat zijn geliefde bij en leest samen met haar de gebruiksaanwijzing. Na het lezen loopt Kaylee naar het sanitairgebouw en ondergaat ze de test. Het duurt even voordat ze de douche weer verlaat en terugloopt naar Dylan. Kaylee vertelt dat het niet helemaal vlekkeloos verliep. Maar even vijf minuten wachten, zegt Dylan. De twee nemen plaats op bed en wachten geduldig tot de uitslag zichtbaar is. Ondertussen leest Dylan rustig verder in zijn boek. Plots is Kaylee bang dat ze het niet goed heeft gedaan, ze leest namelijk dat ze meteen de dop erop had moeten doen. Toch geeft de test één streepje aan als uitslag. Dat wijst er dus op dat Kaylee niet zwanger is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *