De bewoners uit Utopia 2 hebben flink wat last van de regenval

De bewoners uit Utopia 2 hebben flink wat last van de regenval

Het ziet ernaar uit dat de bewoners uit Utopia 2 zich niet hadden voorbereid op de regenval. Als het steeds harder gaat regenen blijkt dat de huisjes en de boot niet goed tegen de regen bestand zijn. Jessie en Adriaan rennen naar de boot toe om Jessie zijn nieuwe bed te redden. De twee mannen leggen een plastic zeil over de boot en om te zorgen dat het zeil niet wegwaait leggen ze er stenen op. Aan de andere kant van het Utopia 2 terrein is Gerrit gelukkig net op tijd om de dj set in het atelier veilig te stellen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *