Shelley wil één keer per maand acteerles volgen op kosten van de bv, gaat de groep akkoord?

Shelley wil één keer per maand acteerles volgen op kosten van de bv, gaat de groep akkoord?

Het is Shelley haar droom om actrice te worden en daarom wil ze graag acteerlessen gaan volgen. Tijdens de eerdere vergadering liet ze weten aan dat ze met Jessie heeft besproken dat hij hiermee akkoord zou gaan maar het blijkt nu dat er een misverstand is geweest. Jessie dacht dat Shelley één keer per maand een les zou krijgen, die €75,- zou gaan kosten. Shelley laat nu echter weten dat ze één keer in de drie weken acteerlessen zou gaan krijgen. Hier schrikt Jessie een beetje van. Je hebt akkoord gegeven op basis van een afspraak die we niet hebben gemaakt laat hij weten. Vooralsnog is hij wel voorstander van het feit dat de bewoners hun dromen moeten najagen, zolang dit maar met minimale kosten verwezenlijkt kan worden. Mylène en Adriaan vinden ook dat Shelley haar droom moet najagen. Adriaan vindt dat de bv best €75 euro per maand kan betalen voor de acteerlessen. Hij wil dan echter wel graag zien dat Shelley op dagelijkse basis bezig is met het acteren. Jessie stelt voor om er een theaterstuk aan te koppelen. Dat je bijvoorbeeld inzet op over twee maanden een show voor 50 mensen te geven vraagt hij. Shelley ziet het wel zitten om dit in samenwerking met Hiske uit te voeren. Uiteindelijk gaan de bewoners dus akkoord met Shelley haar acteerlessen maar er wordt wel besproken dat het verstandiger is om zulke plannen eerst met de bewoners te bespreken voordat er een definitieve afspraak gemaakt wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *