Gerrit en Mike hebben ruzie over de post van Jessie

Gerrit en Mike hebben ruzie over de post van Jessie

Het lijkt erop dat Mike en Lotus de post van Jessie hebben gelezen. Mike en Lotus vertellen tegenover Shelley dat de post open en bloot naast het koffiezetapparaat lag en ze vervolgens er een kijkje in hebben genomen. Gerrit hoort zijn mede bewoners praten en besluit zich in het gesprek. Dan alsnog lees je het niet toch? vraagt hij. Gast dat doe je toch niet? Mike antwoordt dat iedereen alles van elkaar leest. Dus als ik in jouw post loop te snuffelen, dan vind je dat wel prima? gaat Gerrit verder. Eigenlijk accepteer je het feit van het ligt open, dus ik heb het gelezen. Dus het maar prima. Mike vraagt of ze echt deze discussie gaan voeren. Gerrit slaat op zijn voorhoofd. Doe je nou dit naar mij? vraagt Mike en hij slaat ook op zijn voorhoofd. Als jij niet eens een persoonlijke grens hebt… reageert Gerrit. Ben ik dan achterlijk? antwoordt Mike. Gerrit gaat voor hem. Ja, op dat gebied wel zegt hij. Dan ben je niet goed benadrukt hij. Mike zegt vervolgens dat Gerrit de grootste nietsnut van Utopia 2 is. Donder nou eens op man, klein kind dat je bent zegt hij. De twee discussiëren verder en uiteindelijk draait Gerrit zijn rug naar Mike. De twee gaan een aantal meter boos uit elkaar staan. Zullen de twee het nog bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 15:01

    Gerrit heeft gewoon gelijk gewoon die twee op hun nummer zetten. .en lotus maar dom lachen op de achtergrond ze weet dat ze fout is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *