Shelley huilt het uit na de vergadering over de fanstore

Shelley huilt het uit na de vergadering over de fanstore

Shelley is afgelopen avond boos weggelopen van de vergadering. Dit omdat er veel kritiek was vanuit de groep. Ze heeft zich keihard ingezet voor de opening van de Fanstore, maar veel bewoners lijken hun taken niet te hebben uitgevoerd. Shelley zit in haar huisje als Franny verslag komt doen van de vergadering. Echt vieze mensen zegt Shelley. Volgens haar wordt ze niet serieus genomen bij het uitleggen van de taken en geeft het haar geen fijn gevoel om nog een keer zo’n evenement te organiseren. Het ligt niet aan jou antwoordt Franny. Ik denk dat het misgunnen is en ik denk dat mensen een verkeerde visie van de Fanstore hebben. Ze denken dat het alleen maar om kleding gaat voegt ze eraan toe. Daar is Shelley het mee eens. Volgens haar wordt er in de Fanstore veel meer verkocht dan alleen kleding. Niet veel later komt Timothy binnen. Hij vertelt dat er voor morgen nog een andere activiteit moet worden verzonnen, maar daar lijkt Shelley het niet mee eens te zijn. Volgens haar gaat het om de opening van een winkel en kunnen de bezoekers morgen zowel dingen kopen als pre orderen. Er is niemand die interesse toont in het feit dat wij zondag een evenement hebben uit Shelley haar frustratie. Niemand is naar mij toe gekomen. Als het je niet wordt gegund, doen ze niks. Ze denken alleen maar aan zichzelf benadrukt ze. Uiteindelijk zegt Timothy dat de bewoners er morgen toch een succes van willen maken. En loopt snel terug naar de silo om de voorbereidingen te treffen. Terwijl Shelley en Franny verder praten, stappen Hiske en Christel het huisje binnen. Shelley laat weten dat er tijdens haar presentatie werd gelachen en dat er werd gezucht. Het steekt haar dat haar mede bewoners haar niet serieus nemen. Het maakt me heel verdrietig gaat Shelley verder en ze begint te huilen. Niemand die iets doet. Niemand. Iedereen denkt hier alleen maar aan zichzelf. Ik ben er klaar mee. Toch lijkt ze zich nog wel voor morgen in te willen zetten, zodat het evenement alsnog een succes wordt. Hoe zal het evenement verlopen? We komen er vanzelfsprekend op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *