Shelley en Christel praten over de teddybeer van Jens

Shelley en Christel praten over de teddybeer van Jens

Jens heeft een teddybeer waar hij heel zuinig op is. Toen Jessie Teddy in het water gooide tijdens de challenge van Jens, moest Jens er later in het huisje om huilen. De bewoners willen sindsdien graag weten hoe het met teddybeer zit maar Jens laat er weinig over los. Hij is er niet open over zegt Shelley afgelopen avond tegen Christel. Ik denk wel dat er een verhaal achter zit gaat ze verder. Dat denkt Christel ook. Ik denk dat echt dat het echt een emotioneel iets is, ook al is het klein voegt Christel eraan toe. Hij is er erg zuinig op. Ik vind het wel iets liefelijks hebben benadrukt ze. Komen de bewoners ooit achter het verhaal van de teddybeer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *