Jessie ergert zich aan Shelley, hij vindt haar ondankbaar

Jessie ergert zich aan Shelley, hij vindt haar ondankbaar

Jessie is vandaag weer vroeg wakker om de opening van de Fanstore voor te bereiden. Terwijl hij druk bezig is, komt ook Shelley de silo binnen. Kan je wel even de munten klaarleggen? vraagt ze aan hem. De vraag lijkt irritatie te veroorzaken bij Jessie. Ik kan dit niet meer hoor zucht hij als Shelley naar boven loopt. En besluit om achter Shelley aan te lopen. Is dat echt het enige wat je eruit krijgt? vraagt hij geïrriteerd. Jessie legt uit dat hij gisteren en vandaag hard aan het werk is voor Shelley en dat hij de munten altijd op tijd klaar heeft liggen. In plaats van dat je zegt, oh tof dat je zo vroeg al bezig bent… gaat hij verder. Het is goed met je. Stik lekker in je bedankje gaat hij verder. Daarna gaat Jessie naar beneden om in de silo verder met opruimen. Hoe zal de dag verder verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *