Gio had bouillonblokjes gejat

Gio had bouillonblokjes gejat

Als Nicole eten klaar wil maken loopt ze tegen een probleem aan. Ze heeft namelijk halal bouillonblokjes zodat ze ook dingen kan maken die Ivan mag eten. Echter zijn ze nergens te vinden. Nicole gaat dan ook kwaad op zoek naar de blokjes en trekt verschillende kastjes leeg. Godverdomme, serieus! Ik heb specifiek gezegd niemand met z’n tengels aan deze bouillonblokjes zitten want ze zijn halal. Niemand. En wat is dit?! Die ander is natuurlijk ook weg. Ik heb echt met een stelletje mongolen te maken! Je blijft er toch gewoon met je tengels vanaf als ik dat vraag! Maar al snel is de dader bekend. Gio komt de keuken in lopen en bekend ze gejat te hebben of beter gebruikt te hebben voor een andere maaltijd. Ze zagen er zo chill uit voegt hij eraan toe. Ik heb aan Joey gevraagd of hij nieuwe kon bestellen en dat zou hij doen. Maar Nicole kan er niet zo mee lachen, ja, dat heeft ‘ie dus niet gedaan. En als jij ze opmaakt vind ik ook dat jij er verantwoordelijk voor bent dat er nieuwe komen. Gio besluit eieren voor zijn geld te kiezen en verlaat de horecakeuken weer. Ivan stond erbij en keek ernaar, hij begrijpt niet wat nou het probleem is. Je hoeft er toch niet per se een bouillonblokje in te doen? Dan doe je het deze keer niet. Maar gelukkig is de oplossing al snel gevonden, ze vind nog een andere halal smaakmaker in een keukenkastje. Probleem opgelost!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *