Colinda en Gabriëlle vinden het zielig voor Danny

Colinda en Gabriëlle vinden het zielig voor Danny

Colinda en Gabriëlle hebben het over Tineke, terwijl ze op de bank zitten. De twee vragen zich af waarom Tineke naar Utopia is gekomen. Wat is haar uiteindelijke doel? Dat is toch niet alleen maar de was? Gabriëlle antwoordt dat ze spijt heeft niet voor Danny gekozen te hebben. Colinda kan zich erin vinden, ze heeft zich anders voorgedaan dan dat ze daadwerkelijk is. Ik heb voor de groep gekozen. Gabriëlle vond Danny veel strijdlustiger, het is een fout. Het is niet een fout antwoordt Colinda. Hopelijk vindt ze binnenkort een drive, maar ik zie dat niet bij haar. En dat vind ik echt jammer. We hadden iemand die wel een drive had en grootste plannen had om zichzelf te ontwikkelen doelend op Danny. Ze is altijd maar aan het zeuren en aan het zoeken. Ja antwoordt Gabriëlle maar ze voelt zich wel ongelukkig. Daarom krijgt ze ook mijn stem aldus Colinda. Ik heb het ook wel eens gehad waarom zit ik hier. Maar dan ben je er op een gegeven moment ga je daar doorheen. Maar het is wel zo hou ouder ze zijn hoe minder flexibel ze zijn. Je moet alleen wel door of je wilt of niet! Gabriëlle denkt dat Tineke erg gelukkig als ze de poort uit loopt. Dat denk ik ook antwoordt Colinda, ze wil haar geld niet kwijt. En als ze eruit gestemd is kan ze naar haar kleinkind toe. Terwijl ze een leuke vrouw kan zijn als ze maar in haar element is. Ik lach soms echt wel met haar. Ik vind het echt jammer, het maakt het stemmen makkelijk want als ik op iemand anders moet stemmen zou ik het niet weten. Ik ook niet antwoordt Gabriëlle. Colinda benoemt wat afstand van Tineke genomen te hebben. Ze heeft een beetje last van ouwe wijven ziekte. Volgens Colinda moeten er ook nog een aantal bewoners veranderen. Zoals Gaby en Naomi anders komen ze echt in de gevarenzone.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 22:37

  Ik geef jou ook weer gelijk Ladybug,voor mij zijn het ook Gaby ,Naomi en Tineke die eruit kunnen,van Naomi krijg ik onderhand ook de kriebels,met haar aanstellerig gedoe en Gaby,je hoort haar niet vaak meer Vader zeggen,ze zal zich misschien bekeert hebben…ze wist niet eens wat voor een dag,goede vrijdag was,ze zei toen was Vader verrezen!!!!
  Dat klopt dus niet!!!Gaby

  • Mjo at 10:44

   @Yvon idd, was mij ook al opgevallen dat Gaby de verkeerde betekenis van Goede Vrijdag vertelde. Ik begin langzaam aan te twijfelen of Gaby wel zo gelovig is, als ze nog niet eens weet wat Goede Vrijdag inhoudt.

   Maar ja, we hebben Gaby al vaker op leugentjes betrapt, en ze valt nu weer door de mand.

 2. Ladybug at 18:33

  Als Danny duidelijker was geweest wie hij naar huis wilde sturen, dan hadden ze ook voor hem gekozen en niet voor Freule van Zeur tot Klaagzang die zich heel anders voordeed dan ze is.
  Colinda heeft groot gelijk dat ze afstand van dat mens neemt want anders wordt ze meegetrokken.
  En dan die Gaby Vader Vader die opeens lapjes op broeken naait. Allemachtig! Wat een doel! Wat een creativiteit van lik me vestje. Talpa stuur die Gaby,Naomi en die Freule het hek uit alsjeblieft. Ze verzieken de sfeer daar.

 3. Druif at 14:47

  ColindA komt voor mij ook in de gevarenzone hoor en niet alleen tineke . Net als Wilco mark nomi Laura laura b. Laat ze maar in 1x de 5/6 eruit stemmen en de beste en sociale laten zitten . Er gaat daar heel weinig eerlijk toe .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *