Utopia nieuwtjes 28 maart

Utopia nieuwtjes 28 maart

Het laatste Utopia nieuws van 28 maart vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Het zit Chris niet mee, hij stond vanmorgen ook niet zo lekker op. Hij kwam erachter dat zijn wollen  trui de droger is in gegaan. Met als resultaat een gekrompen trui en daar is Chris op zijn zachtst uitgedrukt niet blij mee. Hij kan er niet bij hoe dat gebeurd is.
 • Gabriëlle is vanmorgen fanatiek bezig geweest in de gym.
 • Naomi en LauraB zijn bezig met armbandjes maken.
 • Vanmiddag is er een kinderfeestje in de loods. Gio en Laura doen de organisatie. Ondanks het weer beloofd het vast en zeker gezellig te worden. Zo is Gio alvast bezig met het maken van pannenkoeken beslag.
 • De hoodies van Laura vliegen de deur uit. Mark helpt Laura daarom mee met het inpakken en bijhouden van de bestellingen en administratie.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen en volledig op de hoogte blijven van het laatste Utopia nieuws? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:37

  Er komen dozen vol hoodies binnen en dat gaan de bewoners allemaal eerst dragen? Ik geloof er niks van. Ze pakken allemaal een hoodie en houden die zelf.Zo maken ze tijdens de opnamen reclame.

  • anneke g at 00:05

   Ik zag vorig jaar tijdens de markt toen Charlotte er nog was gedragen shirts hangen ze waren gewassen en gedroogd zag er niet netjes uit , en nu draagt Laura de mutsen en heb het idee dat ze elke keer een schone neemt en de gedragen verstuurd

 2. Marja at 14:28

  Welke idioot koopt toch zo’n floddervest met opschrift. Daar wil je toch niet dood in gevonden worden. Daarbij worden ze eerst nog gedragen door de bewoners en dan opgestuurd voor een veel te hoge prijs

  • anneke g at 00:09

   Maar er zijn der genoeg die het kopen en volgens mij betaal je het 3 dubbele er van ,al kreeg ik het gratis ik moest het nog niet hebben ,zij hebben het al gedragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *