Naomi voelt zich schuldig

Naomi voelt zich schuldig

Er was vannacht nogal wat herrie in de loods, naast het gesnurk van Wilco zorgde Naomi ook voor nogal wat lawaai. En vandaag voelt ze zich schuldig, zo heeft ze van meerdere bewoners gehoord dat ze niet blij waren met het geluid wat ze produceerde tijdens de stoeipartij die uiteindelijk uit de hand liep. Laura is naar haar toe geweest en Mark was vannacht nogal boos.

Gabriëlle merkt ook dat er iets niet goed is met Naomi. Naomi antwoordt dat er mensen boos zijn en volgens Gabriëlle ligt dat niet alleen maar aan haar. Ook Wilco maakte veel geluid, maar ik merk ook dat er veel frustraties zijn. Mark heeft slecht geslapen en werd wakker door jouw gegil. Toen werd hij boos maar het is ook niet fijn om door een snurker slecht te slapen en wakker te worden door gegil. Ik denk dat als het vanavond nog een keer gebeurd de reacties nog heftiger zullen zijn. Naomi benadrukt dat het nooit meer zal gebeuren. Nooit meer antwoordt Gabriëlle verrast, buiten mag je zo hard schreeuwen als je wilt. Maar ik ga nu want ik weet niet meer wat ik moet zeggen. Beide dames lachen en Naomi besluit om het gesprek met Mark aan te gaan. Maar aangezien hij nog even bezig is zegt hij dat zo te willen doen. Hier zullen we uiteraard nog verslag van maken zodat je op de hoogte blijft!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:20

    Naomi en zeggen nooit meer doen gelooft ze het zelf? De Laura s hebben het haar vanmorgen nog gezegd en gewaarschuwd.Maar zoals wij haar kennen draait ze er natuurlijk weer omheen.En liefst geeft ze Gio ook nog de schuld( die daar ook wel gedeeltelijk debet aan is).Maar wat ze ook niet zei tegen de LenL dat ze gio in zijn ballen heeft geschopt).Men heeft het haar daar al zo vaak gezegd dat van haar gegil, maar dan is ze op haar tenen getrapt.Ze heeft ook een vreselijk irritante houding en neemt dan ook niets van iemand aan. Als ze op de bank komt te zitten zou het mij niet verbazen en eerlijk gezegd hoort ze daar ook op te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *