Tineke is klaar met het gesnurk van Wilco

Tineke is klaar met het gesnurk van Wilco

Terwijl Gio en Naomi nog even terug in bed doken omdat ze de koeien verzorgd hadden staat niet veel later Tineke op. Haar nacht bleek ook een drama, tijd om de koffie aan te zetten. Al snel volgt er geklaag en bespreekt het snurk probleem met Laura.

Wilco maakt in de nacht nogal wat herrie, iedereen op de vide heeft er eigenlijk wel last van behalve Wilco zelf. Laura heeft door het geluid vannacht ook maar op de bank geslapen om zo toch nog een beetje rust te kunnen pakken. Ze vertelt tegen Tineke dat ze zich voorgenomen heeft om voortaan maar op de bank te slapen. Volgens Tineke werkt het zo niet. Het kan toch niet zo zijn dat de hele bovenverdieping er last van heeft? Het probleem moet opgelost worden! Laten we hopen dat er dan ook snel een gesprek volgt met een mogelijke oplossing. Waar zou Wilco dan moeten slapen zonder andere bewoners te storen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 13:48

  Is al een paar keer gezegd maak een kamer die geluid dicht is en leg daar de snurkerts in.
  Dat ze daar zelf niet op komen of willen ze nu allemaal een eigen kamer dat kan ook.

 2. Helmie at 13:37

  Tja en dat te bedenken dat die mafkees Wilco, Chris uit de B&B wil weg hebben voor de Luifel!!!!!! Chris is ook weg gevlucht daar ui die loods wegens slaap te kort!!!

 3. adriana46 at 13:22

  Lol 🙂 Dan laat Wilco op een stretchbedje maar bij de koeien slapen….. tenminste als dat niet onder dierenmishandeling valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *