Vannacht was er volop drama in de loods

Vannacht was er volop drama in de loods

Vannacht was het minder gezellig in Utopia. Er waren nogal wat relatie strubbelingen tussen Gio en Naomi. Wat resulteerde op twee huilende bewoners…

Naomi ligt in bed, niet met Gio want LauraB zit naast haar. Ze lijkt haar mede bewoner een beetje te troosten. Jullie moeten ook niet zo gek doen zegt ze. En Naomi vraagt zich af waar Gio is. Joey die ook op de kamer aanwezig is zegt dat hij op de bank ligt. Niet zegt Naomi verontwaardigd, waarom?! Waarom lig jij ondersteboven in bed vraagt LauraB. Omdat ik dacht dat hij terug kwam antwoordt Naomi. LauraB adviseert dat ze een beetje rustig aan moet doen met haar spieren. Jaahaa antwoordt Naomi met een zucht. Joey is even bij Gio wezen kijken die op de bank ligt en vertelt de rede waarom hij op de bank slaapt. Helaas is dat moeilijk te verstaan en Naomi besluit even naar Gio te gaan. Ze kleed zich dan ook aan en loopt richting de bank. Wat doe ik nou weer fout vraagt Naomi met een emotionele ondertoon. Niks antwoordt Gio laat me gewoon, er is niks. Naomi begint te huilen en gaat op de bank zitten. Uiteindelijk vraagt Gio wat er is en Naomi zegt dat ze niet snapt waarom hij uit bed loopt. Omdat je me in mijn ballen rost antwoordt Gio. Dat is toch niet raar dat ik daar geen zin in heb. Naomi zegt dat ze het niet bewust heeft gedaan. Waarom ga je nou op de bank liggen?! Omdat ik daar geen zin in heb benadrukt Gio nog maar een keer. Je tripte tegen mij! We waren gewoon aan het stoeien antwoordt Naomi. Als we doorgaan dan krijg ik daar last van. Daarom dacht ik ik ga op de bank slapen antwoordt Gio. Naomi begint wederom te huilen omdat Gio op de bank gaat slapen. Maar Naomi denkt dat er iets anders aan de hand is waarom hij op de bank gaat liggen. Gio antwoordt enkel geschrokken te zijn van haar reactie. Dan lijkt het erop dat de twee gaan slapen maar niet veel later is Gio wederom uit bed.

Uiteindelijk gaat het gesprek nog even door en Naomi is bang dat Gio niet meer van haar houd. Hij benadrukt er zo aan te komen maar Naomi is nog steeds over haar toeren. Uiteindelijk blijft Gio achter en gaat ook even zitten huilen. Naomi duikt ook in bed en LauraB ontfermt zich al snel over haar mede bewoner. Ze probeert te achterhalen wat er aan de hand is. Maar Naomi zegt dat er niets is en Gio er zo aankomt. LauraB oppert nog om Joey even naar Gio te sturen maar dat hoeft niet. Ondanks het drama heeft Naomi de koeien verzorgd, en even later komt Gio ook even de stal in om alles nog even te controleren. Daarna gingen de twee nog even terug. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:40

  Die meid is echt niet oké in haar bovenkamer en Gio vraagt zich misschien af waar hij aan begonnen is.
  Tja, hij liep zijn jongeheer achterna toen Isa weg was. Van de regen in de drup en hoe komt hij nu van die teek af? Die Laura’s beginnen zich echt overal mee te bemoeien.Getver.

 2. Tineke at 14:11

  Alle dingen die andere voor mij schreven zijn zo, ik vind het een vervelend verwend nest, die wanneer ze de zin niet krijgt als een kleine kleuter loopt te drammen te mekkeren en te hangen om gio heen. Ik zou knetter gek worden van zo n dom wicht.
  Eerlijk waar ze kan niks ze doet niks en ze iz niks, erger kan bijna niet zelfs met der verjaardag lopen zeuren aan gio s hoofd bah ga wat doen luie donder en luister eens ook al ben je aan 1 kant doof je hoort alleen wat je horen wil slome duikelaar ga naar huis dan kun je daar weer in de watjes belegt worden

 3. dogfan at 12:59

  Gio heeft wel gelijk als hij de relatie verbreekt ,het lijkt wel een bij op de honing zo kleeft naomie
  ze moet gewoon naar hui dan veranderd Gio ook weer ,want dit sloopt hem ,naomie i geestelijk ook ziek ,en heeft hulp nodig ,met haar gedrag ,stoot ze relaties af

 4. anna at 12:21

  Wat is die meid lastig zeg,werkt die hersenpan wel !hij geeft niets om je en Gio zet haar niet iedere keer op een verkeerd spoor om bij haar in bed te kruipen….

 5. anneke at 12:16

  Wat is die Naomi een verveelend mens zeg begrijp ze het nu nog niet dat hij niks vast wil, maar wat ik ook niet begrijp waarom leggen ze wel in een bed moet hij dat ook niet doen.
  Ik denk dat ze het niet begrijpt als hij nu een eigen bed neemt misschien dringt het dan tot haar door.
  En bijde Laura’s praat haar niks aan.

 6. Willy at 11:50

  Het is tijd dat ze er alle twee uitgaan, hoorde net dat iedereen zich ergert midden in de nacht door die twee, weer een hoop kabaal en geschreeuw, denken ze dan echt niet aan anderen? Ik zou zeggen ,met zn tweeën een hele week opsluiten in een hokje buiten, kunnen ze zich uitleven,
  Dit is te gek voor woorden wat hun doen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *