Chris mag bij een gast in de B&B slapen.

Chris mag bij een gast in de B&B slapen.

Chris mag bij een gast in de B&B slapen.

Vanavond slaapt er maar één dame in Laura’s Bed & Breakfast, namelijk Esmeralda. Esmeralda is gecharmeerd van Chris. Dit hebben wij al vaak kunnen zien tijdens de evenementen. Vlak na binnenkomst vraagt ze dan ook aan Chris of hij vanavond ook in de B&B wil slapen. Esmeralda waarschuwt Chris wel dat ze snurkt. Ze laat Chris dan ook kiezen wat hij wil doen. Tevens geeft Esmeralda aan dat ze niet een vroege slaper is. Chris zegt dat niet erg te vinden en zijn bed wel op zijn plekkie gooit. Esmeralda zegt dat Chris er van haar niet uit hoeft, dat had ik met je afgesproken hè’h zegt ze tegen Chris. Ze geven elkaar een high five. Nogmaals geeft Esmeralda aan dat Chris niet boos moet worden als hij niet kan slapen. Chris zegt zich niet goed te voelen, dat hij koppijn heeft. Esmeralda vraagt Chris waar hij anders moet slapen als hij zich niet goed voelt. Chris stelt voor dit plekje aan Esmeralda te tonen. (voor jullie voegen wij een foto van dit plekje toe).

-- chris BB bew foto 2

Chris zegt dat hij op deze plek meer lawaai zal ervaren dan bij de snurkende Esmeralda. Tevens blijkt dat er een kachel is in de B&B, “dat wordt dan een warm nachtje”, is dan ook de opmerking. Esmeralda zegt het is op eigen risico, de ene keer snurk ik erger dan de andere keer. Maar de twee hebben een  deal. En Chris merkt nog op dat hij oordoppen heeft.

Wij zullen later nog proberen een filmpje toe te voegen. Wat denken jullie, wordt het zoals gekscherend werd gezegd, een “warm nachtje?”.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Lia at 07:11

  Chris is bewust vrijgezel een watm nachtj zal het niet geweest zijn, want het is inmiddels al ochtend!!
  Chris zal op de ware wachten!!
  Hij maakte eerder deze week al kenbaar bij Tineke dat zij de eerste vrouw was die zo dicht naast hem sliep, dit zal een grapje zijn of hij kiest bewust voor het vrijgezellen bestaan!!
  Na Utopia staat een vermoedelijke reis elders te wachten en misschien gaat hij eerst zijn vader helpen die sinds kort weer na een zware ziekte op de markt staat!!
  Nee Chris wilt denk ik geen toestanden en dan zal hij niet kiezen voor openbake 06 taferelen gaan zorgen, fus geen warme nacht 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *