Joey laat B&B gast schrikken verkleed als clown

Joey laat B&B gast schrikken verkleed als clown

De B&B gast heeft laten weten dat ze bang is voor clowns. Ze heeft tijdens het oppassen een keer iets mee gemaakt waardoor ze bang is voor geschminkte grappenmakers. En daar wil Joey graag iets mee doen. Bjorn en Joey gaan dan ook aan de slag. Hij schminkt zijn mede bewoner als een clown en Joey heeft ook een “costuum” bij elkaar geflanst. Compleet met pruik en plumeau van Tineke. Als Joey er klaar voor is, wordt Chris ook gehaald aangezien hij samen met haar slaapt heeft hij een smoes bedacht om haar ernaar toe te lokken. Het stel loopt lachend richting het B&B verblijf. En de beste plek waar Joey kan staan wordt helemaal besproken. Dan gaat Chris de B&B gast halen en Joey wacht af. Nu moet ik tyfus lang wachten natuurlijk voegt hij eraan toe en kan met moeite zijn lach inhouden. En dan is het zover de B&B gast stapt binnen, ze ziet hem niet. Daarom gaat Joey achter haar staan en schreeuwt. De B&B gast schrok en maakte een schopgebaar richting clown Joey. De B&B gast zegt wacht maar. Ik ben nog niet weg he! Ik weet waar je bed slaapt. Game on, wacht maar! Ik kom nog wel een keer terug zodra hij het vergeten is. Dan pak ik hem! Wordt vast en zeker nog vervolgd…

Zodra er een filmpje beschikbaar is zullen we deze in dit bericht plaatsen.

Joey wordt geschminkt als clown

Joey wacht als clown

Clown Bjorn en Chris in B&B

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *