Wat is er met Laura aan de hand?

Wat is er met Laura aan de hand?

Laura heeft de laatste tijd last van trillingen, haar been trilt in de morgen als ze opstaat en al snel trekt het door naar haar vingers. Ook haar gezicht trilt wel eens, het zit Laura maar niet lekker en besprak het buiten bij het rokersbankje. Wat is er nu aan de hand?

Laura en LauraB lopen naar het bankje waar ze wel vaker zitten te kletsen. Onderweg zegt LauraB iets aan haar te zien? Ik heb het nu ook zegt Laura en LauraB vraagt zich af of het door veel koffie komt. Maar dat heeft Laura vandaag nog niet veel op. Wellicht het eten oppert LauraB, heb je genoeg gegeten? Laura zegt van wel en ze weet bijna zeker dat er iets aan de hand is. Ik voel aan mijn lichaam dat er iets is. Het is gewoon k*t weet je, ook minder roken helpt niet. En LauraB snapt er ook niks van. Het verpest nu ook mijn werk antwoordt Laura en Wilco vraagt wat ze dan precies voelt. Laura zegt de laatste tijd te trillen, het begint bij mijn benen en opeens beginnen mijn vingers te trillen. Ik heb daarom iemand af moeten zeggen omdat ik niet kon tatoeëren. Net zoiets als je van de week had in je gezicht merkt Wilco op. Ja precies antwoordt Laura, het is continu. Wilco oppert een vitamine tekort maar Laura onderbreekt hem, ik eet voldoende vitamines hoor. Het speelt al een tijdje. Gewoon na laten kijken adviseert Wilco, even bloed af laten nemen. Laura steekt haar hand vooruit zodat Wilco het trillende handje kan zien. Dat is niet normaal voor zo’n jonge meid aldus Wilco. Ook mijn lippen hebben het weleens, het lijkt wel een zenuwtrek. Mooi k*t man antwoordt Wilco, het zal wel een tekort zijn aan iets. Dat zei ik ook al tegen Joey antwoordt Laura, ik kom gewoon wat tekort. Misschien valt het wel mee stelt Wilco haar gerust, jezelf niet te druk maken. Laura zegt het niet te doen maar had zich erg verheugd op het tatoeëren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 10:10

  Ze moet gewoon naar huis .Ik denk dat ze levensmoe is . Ze eten nu ook minder ,slapen ook niet goed door. Haar lichaam is uit balans. Er is zoveel ruzie daar en die Laura wil overal mee bemoeien.
  Haar lichaam niet.

 2. anna at 06:30

  Ik ben geen dokter maar het klinkt dat ze schommelende suikerwaarde’s heeft.Ik herken een beetje wat ze zegt[ ik ben diabetes] Ze eet genoeg zegt ze maar misschien komt ze wel koolhydraten tekort met dat rare eetgedrag wat ze daar hebben….en stress is ook niet goed heeft ook invloed op je suikerspiegel….Er zou een dokter langs moeten komen die haar even naar het lab moet verwijzen waar bloed geprikt kan worden,hij kan ook een laborant laten komen in Utopia!

 3. Druif at 23:52

  Misschien begin van Parkinson , komt ook wel bij jonge mense voor. Ik hoop voor haar dat het wat onschuldigers is. Want dat gun je niemand.
  Als ze alcohol regelmatig nuttigt zou het afkick verschijnselen kunnen zin, maar sinds Charlotte weg is is het gebruik ook minder valt me op ( tenminste niet zichtbaar)

 4. Marja at 20:29

  Rookt en roddelt teveel. Zit de hele dag. Ga iets doen dan let je er minder op. Maar er zal wel weer een onderzoek gedaan moeten worden. Even afwachten is er daar niet bij

 5. anneke at 19:57

  Omdat Laura afgevallen is kan ze die trillingen hebben al silk je nog vitaminepillen.
  En daar heb je mij weer, waarom meteen weer die vloek woorden je kan toch zeggen ik voel me beroerd.
  Goed dat ze dat tattoo heeft afgezegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *