Gio krijgt bijles in Engels

Gio krijgt bijles in Engels

Gio is druk bezig met zijn studie binnen Utopia. Echter ondervindt hij problemen met zijn Engelse taal, daarom heeft hij bijles geregeld.

Rita zal Gio uit de brand gaan helpen, de twee hebben eerst nog even een gesprek. Rita vraagt gelijk of hij tijd genoeg heeft. Gio antwoordt dat hij tijd genoeg heeft en iedereen weet dat hij nu druk bezig is met studeren. Mijn tentamens staan voorop, anders is het 1,5 jaar weggegooid. Rita vat even samen wat er behaald moet worden. Je krijgt een examen grammatica en vocabulaire. Ja zegt Gio, het zijn 80 vragen verdeeld over grammatica en vocabulaire. Er wordt ondertussen nog veel gebouwd, getimmerd en geboord dus gaat Gio kijken of in het oude kantoor plek is. Echter is Patrick daar bezig en is het dus ook niet rustig. Rita kijkt alle opgaven een door en bladert het boek eens door. Het stelt niet heel veel voor merkt de bijles docent op. Nee antwoordt Gio het is meer dat ik meer dan een jaar geen Engels meer gehad heb. Ivan komt binnen en gaat vragen of Patrick niet even kan stoppen. Met die herrie schiet het niet op, het is niet te doen joh. Gio loopt even mee met Ivan richting Patrick. Daar vraagt hij of het een probleem vindt dat ze daar komen zitten. Dat is het gelukkig niet, dus wordt er een tafeltje en stoelen neergezet. Dan kan de les eindelijk beginnen. Gio zegt dat hij de 27e en de 29e zijn examen heeft. Rita telt even op dat ze dan nog maar 8 dagen hebben voor het eerste examen, dat is heel weinig! Ze zullen 5 hoofdstukken per les behandelen. Al snel wordt duidelijk dat er meer afspraken gemaakt worden. Gio denkt dat hij al heel wat geleerd heeft, hij heeft wat oude oefen opdrachten gedaan die hij al eens gemaakt had. Er zat verbetering in. Rita antwoord dat zelf corrigeren vaak goed werkt. Ook vraagt Rita of ze kopieën van zijn hoofdstukken mag zodat ze alvast kan voorbereiden. Morgen zal de les echt beginnen, vocabulaire gaat echt ouderwets overhoord worden. Gio zegt dat hij bewust in Utopia gebleven is voor de rust. Maar dat is niet altijd even makkelijk, er is vaak veel kabaal en probeert zo veel mogelijk te leren. Gio gaat kopieën maken van de eerste 5 lessen. En hij kan straks aan de slag, morgen begint de Engelse les dan echt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *