Hoe moet het nu verder met het huisje?

Hoe moet het nu verder met het huisje?

Hoe moet het nu verder met het huisje van Colinda dat door Patrick gebouwd wordt? Gisteren was er namelijk kritiek op de constructie en leek het huisje niet echt veilig gebouwd te worden. Colinda had na de kritiek van een bouwer ook niet veel vertrouwen meer in… Chris en Laura hebben met Colinda gesproken. Colinda weet het allemaal niet meer en lijkt er een beetje doorheen te zitten.

Chris geeft advies
Chris gaat even met Colinda praten en legt zijn visie uit. Zoals ik het zie nu heb je 3 mensen en jij staat in het midden. Die andere twee zijn twee uiterste van elkaar. Ook heb ik bij Wilco geopperd dat hij het frame werk in elkaar zet en Patrick de afwerking doet. Echter zijn beide het er niet mee eens. Waarop ik dan denk dan doe je het zonder te communiceren. De een doet het gewoon zonder iets te zeggen en de ander doet dat ook. Maar zelfs dat is niet mogelijk want het zijn 2 uiterste van elkaar. Wilco en Patrick zijn er allebei bij betrokken en willen jou helpen want zo komt je huisje er nooit. Dus jij moet een keuze maken, dan gaat de een verder en de andere niet. Als je huisje er dan staat kun je beginnen, je hebt al een massagetafel.

Gesprek met Laura
Zodra Colinda klaar is het met gesprek wat ze gevoerd heeft met Chris gaat ze naar Laura. En vertelt hoe het verlopen is. Laura ziet eigenlijk maar één oplossing voor jezelf kiezen. Dat houdt dus in dat ze Patrick aan de kant moet zetten. Kom op Col wees verstandig, laat het een ander doen. Telkens als jullie ruzie hebben zegt hij doei Col bekijk het maar! Colinda barst uiteindelijk in tranen uit, alle strubbelingen rondom het huisje worden te veel. Ook laat Colinda nog maar even het plan om piercings te zetten zitten. Er moet een nieuw plan komen aldus Colinda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:59

  Waarom werken ze elkaar zo tegen ga hem toch helpen maar waarom moeten er nu zoveel huisje komen ga eerst eens kijken wat je nodig hebt het is alleen verspilling van hout alle dagen komt er wel hout binnen en waarom komt er een huisje bij de koeien wil Wilco dan toch door zetten dat de koeien weg moeten ik zie ze nog niet alle dagen melk bestellen en dan pakken ze weer iets af van Patrick die de koeien doet
  Moet die Wilco alles beslissen en dan heeft hij ook nog Ivan mee en Mark kan zelf niet beslissen omdat meneer bang is

 2. suze at 13:05

  Kom op Col,laat patje toch vallen en kies voor je zelf,je bent een volwassen vrouw.
  Je moet eens je kaartlegging doen voor patje en zoals je zegt zal je voelen,horen ruiken zien dat het niet gaat werken met die man.
  Hij is geestelijk niet goed en als er iets niet gaat of lukt zoals hij wil dan krijgt iedereen de schuld wilco of de groep maar het ligt niet aan hem……… dat is toch vreemd hij ziet en hoord dingen in zijn hoofd die er niet zijn en blaast alles op,hij heeft echt hulp nodig wat een raar mannetje is het toch,jij col verdiend beter nogmaals laat gaan kies voor je zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *