Kritiek op de bouwkunsten van Patrick

Kritiek op de bouwkunsten van Patrick

Patrick en zijn huisje, daar hebben we de afgelopen dagen meer over geschreven… Vandaag zijn er een aantal bouwers in Utopia omdat ze de vide komen maken. Ook de bouwers zien de bouwkunsten van Patrick en lijken te twijfelen…

Daarom besluit Colinda het gesprek aan te gaan met Patrick. Ze ontmoet hem in het oude kantoor en vraagt of het hem allemaal lukt en wanneer zijn bouwwerk veilig wordt. Ook benoemd ze dat de bouwers zo hun twijfels hebben. Patrick antwoordt dat als het mislukt hij Utopia zal verlaten. Dat kost dan zijn kop… Colinda wijst Patrick er nog maar een keer op dat zij diegene is die betaald en nu een groot deel van haar geld kwijt is. Het liefste zou ze er een deskundige naar laten kijken. Patrick blijft verzekeren dat het goed komt maar gaat uiteindelijk toch het gesprek aan met een van de bouwers. Hij laat zijn tekenenringen zien en de bouwer bestudeerd deze. Uiteindelijk geeft hij aan dat de constructie hem niet stevig genoeg lijkt. Het zou kunnen dat het gebouw alle kanten op gaat. Patrick probeert zich vervolgens te verdedigen en zegt dat hij niet meer geld kreeg van de BV en het daar mee moest doen. Willem de bouwer geeft aan dat er dikke balken in moeten om alles goed te kunnen dragen. Zo heeft hij ook nog andere opmerkingen die in het filmpje te zien is. Patrick blijft beweren dat de groep hem tegen zou werken. En Willem biedt wel hulp aan, hij kan wel het een en het ander berekenen. Als Willem uiteindelijk verder gaat met zijn werkzaamheden wil Colinda hem ook nog even spreken. Ze zegt dat Patrick had gezegd dat het allemaal goed en veilig word. Echter blijkt dat dus niet het geval en Colinda wil het stil leggen totdat Willem met wat tips en verdere informatie komt. Is dit het einde van Patrick zijn huisje? Het wordt in ieder geval veel besproken door de andere bewoners… En Patrick? Die trekt zich terug en staart sip voor zich uit…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 00:59

    Hij wordt inderdaad flink gedwarsboomd. Ze helpen hem niet. Geven alleen kritiek. Hij moet het helemaal alleen doen. Die wilco is een gemeen ziek mannetje.

  2. betweter at 19:23

    De regie heeft dit wrs in scene gezet om Wilco uit de wind te houden en het Colinda makkelijker te maken om met Patrick te breken.Het beneden alle peil zijnde gedrag van Wilco wordt beloond.Makkelijk om een ziek persoon de grond in te stampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *