Is alles voor de gemeenschap?

Is alles voor de gemeenschap?

Ivan en Bjorn hebben vandaag een felle discussie gehad over geld en de gemeenschap. Echter blijken de twee het niet zo eens te zijn met elkaar…

Bjorn doet een praatje over geld, maar Ivan blijkt dat niet te kunnen hebben. Bjorn zegt namelijk dat al het geld dat je zelf verdient ook echt van jezelf is. Ivan onderbreekt Bjorn voordat hij verder kan met zijn verhaal. In de buitenwereld ja, in Utopia is dat anders. Hier deel je alles. Niks is van jou gozer, ik weet niet waar je je mee bezig houdt? Bjorn vindt het maar een beetje flauw wat hij hoort en is het er niet mee eens. Wilco komt er ondertussen ook bij staan en zegt dat hij het straks maar moet aankaarten in het centraal. Mochten je eigen verdiensten niks voorstellen. Ivan maakt er gelijk even gebruik van en vraagt aan Wilco wat zijn bezit is in Utopia. Wilco antwoordt direct dat niets in Utopia eigen bezig is, het is voor de gemeenschap. Bjorn lijkt er een beetje klaar mee te zijn. Dat is dan goed om te weten, dan kan ik ook ieders bezit gaan gebruiken. Ivan voegt daaraan toe dat Bjorn op die manier de buitenwereld nabootst. Denk je dat je de enige bent die hier commercieel is of zo? De discussie vloeit nog even door en de heren blijken het niet eens te kunnen worden met elkaar. En Bjorn besluit maar verder te gaan met de bouw van de gym. Zal Bjorn in het centraal zijn mening gaan verwoorden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *