Utopia ink is goedgekeurd!

Utopia ink is goedgekeurd!

Joey en Laura willen gaan tatoëren in Utopia, om dat te mogen doen is er eerst een keuring noodzakelijk door de GGD. GGD inspecteur Kees is in Utopia geweest om de tattoo shop te keuren.

Laura heeft vanmorgen al voorbereidingen getroffen, zo heeft ze gedweild en nam de inspectie nog even door met Martin. Martin gaf toen al aan dat hij geen reden zag dat de tattoo shop niet goedgekeurd zou worden. Dan is de inspecteur daar, hij legt uit dat een keuring verplicht is. Alles moet namelijk hygienisch verlopen. Het is nu zo gereguleerd in het hele land dat iedereen die tatoeëert aan een vergunning moet voldoen. Daarna loopt Kees alles goed na, de ruimte en de spullen. Alles lijkt in orde te zijn, de vloer is 2 meter rondom de behandelruimte glad en goed afneembaar en de ventilatie is ook goed. Misschien dat er in de zomer nog een airco moet komen. Ook worden nieuwe richtlijnen van het desinfecteren van de huid doorgenomen. De alcohol die gebruikt wordt voor harde oppervlakten en een intacte huid moet zijn voorzien van een CTGB nummer. Voor medische doeleinden moet de alcohol een verplichte RVG nummer hebben. Martin zegt dat hij hier niet van op de hoogte was. Niet veel later gaat Kees weer weg en zal later laten weten of de tattoo shop goedgekeurd is. Niet veel later laat Kees van zich horen. Hij laat weten dat de Utopia Ink geopend mag worden, de tattoo shop is dus goedgekeurd! Laura en Joey zijn uiteraard hartstikke blij met het goede nieuws en geven elkaar een knuffel. Hun droom komt dan toch uit!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. lena at 14:36

  Geloof me er zullen niet veel daar een tattoo komen nemen. Ze hebben totaal geen ervaring. Dus als je gaat ben je min of meer een oefenpop voor hun. Want echt tatoeëren kunnen ze niet. Maar ja in utopia kan alles. Kijk maar naar charlotte niet kunnen zingen maar wel een single uitbrengen lol

  • anneke at 13:30

   Dus als ik een paar maanden oefen kan ik een zaak op zetten .
   Als je naar Maimi inkt kijk moest die knul eerst goed leren tekenen voor hij mocht leren tatoos op een stuk varken mocht proberen.
   Wat vinden de Saunders en andere bekende tatoos winkel hier van dat vraag ik me af

   • BK at 14:37

    Ronduit belachelijk dit. Ik heb 2.5 jaar moeten leren, zonder ene knaak te verdienen. Dit heb je ook zeker nodig. Inmiddels hebben wij een nieuwe leerling die inmiddels een jaar bij ons is…. Binnenkort mag hij zijn eerste (kleine) tattoo gaan zetten bij een vriend van hem. Dus hoe kunnen hun na 3 maanden al inkt gaan zetten??? Moet de Mol hier niet ingrijpen, het gaat hier namelijk om wel iets wat heel je leven op je huid staat……. En uiteindelijk zijn we weer degene die het op moeten knappen…!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *