Utopia nieuwtjes 15 januari

Utopia nieuwtjes 15 januari

Er gebeurd weer van alles in Utopia, zo ook de kleine gebeurtenissen. Daarom hebben we deze op een rijtje gezet voor je, zo hoef je niks te missen!

 • Verbouwing in de loods! Vandaag wordt de vide gemaakt. Bewoners zouden vandaag vroeg op staan, echter is dat niet gelukt… Gio was de enige en verzorgde de koeien. Rond 8:00 kwamen er wat bouwers langs. Ook hebben ze een lading hout mee genomen, het (ver)bouwen kan beginnen!
 • Bjorn heeft per ongeluk een paar accu’s in de regen laten liggen. De accu’s hebben een waarde van ongeveer 300 euro. Niet echt goed zul je zeggen, echter denkt Bjorn er anders over dat gebeurd in de bouw ook wel eens!
 • Colinda heeft last van een blaasontsteking, ze belt de dokter. Hij schrijft een kuurtje voor.
 • LauraB heeft nieuwe banken besteld, die komen vandaag… Niet echt handig met een verbouwing?
 • Vandaag zal de tattoo shop gekeurd worden, Martin is zojuist al gearriveerd.
 • Chris is druk bezig in de kas, hij zal daar voortaan gaan slapen. Hij komt maar moeilijk in slaap met alle snurkers…
 • Gio is gewond geraakt! Hij liep met blote voeten door de loods waar druk verbouwt wordt. Overal lagen dus schroeven, spijkers etc… Het duurde dan ook niet lang voordat een scherp voorwerp de voet van Gio binnendrong. Gelukkig niet diep! Gio wordt verzorgd door LauraB en Naomi. En zit lekker op de bank, tijd om een studieboek te openen?
 • Patrick vindt dat een bewoner BHV gecertificeerd moet worden. Zeker met zijn levensgevaarlijke machine. Het geeft hem een prettiger gevoel als er iemand is die weet hoe te handelen tijdens calamiteiten.
 • Boer John is op bezoek geweest in Utopia. Mark maakt gelijk even gebruik van zijn bezoek en besteld 200 (!) KG aardappelen. Ook  geeft hij Patrick nog wat bouwtips die hij zowaar aanneemt!
 • Nicole krijgt een tatoeage gezet door Martin. Nu de tattoo shop goedgekeurd is mag dat immers ook in Utopia plaatsvinden.  Ivan vindt wel dat Martin zijn handen thuis moet houden, maar hoe moet hij anders een tatoeage zetten?

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen, kom dus regelmatig even terug. Ook kun je Twitter en Facebook in de gaten houden, zo mis je helemaal niets!

Verbouwing in de loods

Verbouwing in de loods, materiaal wordt uitgeladen.

Gio is gewond

Gio zit gewond op de bank

Nicole laat tatoeage zetten

Nicole laat tatoeage zetten

Boer John op bezoek in Utopia

Boer John op bezoek in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. ah at 14:59

  Als ik het goed begrepen heb zijn er bouwers van buiten af gekomen om de vide te bouwen. Waarom doen ze het zelf niet? Ze besparen dan in iedere geval op loonkosten. En zo moeilijk om een vide te bouwen lijkt mij ook niet.

 2. Francis at 01:50

  @hostess. Het wordt ondertiteld hoor. Ik lees om die reden alleen maar samenvattingen op div fora en heb geen streams.
  Teletekstpagina 888. Hou er wel rekening mee dat de uitzending om 19.30 uur vaak nog niet ondertiteld is, maar die rond 23.45 uur en de volgende middag wel. Hoop dat je er wat aan hebt!

 3. David Brigham at 14:53

  Wat is Ivan weer lekker vooroordeelbevestigend bezig…jech.

  En is het jullie al eens opgevallen hoe vaak Gio geblesseerd is geworden de laatste maanden? – Mr Bean is er niks bij. 😉

 4. gerdaM at 13:32

  nog meer hout? Wie betaalt dat toch allemaal kan echt niet van de BV, Ze laten ze als afleidingsmanoevre steeds discssieren over het geld, maar er klopt helemal niks van. Het wordt tijd dat Talpa eens wat openheid geeft en ons niet zo voor de gek houdt. Denken ze nou echt dat we gek zijn ofzo?

 5. anneke g at 12:52

  Zo meteen wil iedere inwoner een eigen huisje
  En ja volgens mij mocht ze alleen frutsels bestellen maar ja ze doet toch der eigen zin zonde van het geld binnen de kortste keren gaat ook dat weer stuk zie maar dat de bankstel binnen een jaar al stuk is want volgens mij was hij er niet al in het begin

 6. anneke at 11:29

  Heeft ze toch det zin bankstellen voor dat geld kan je wat beters kopen en als het binnen allemaal klaar is met verbouwen dan kan je toch pas die bankstellen kopen heeft ze toch der zin
  ik dacht dat de vide niet mocht van wege camera ik had het vorig jaar al gezegt maar Toen schreef iemand terug het mag niet van wege de cameraas en nu mag het wel

  • David Brigham at 11:51

   Ik snap het ook niet — ik dacht dat Laup een okay had voor de frutsels, maar *niet* voor de banken. Die cameras lijken me inderdaad een probleem worden, want er moet er ook nog 1 in de nieuwe gym, en dan nog een in het welness, … en…en.. – het wordt een oerwoud van kabels. Daarom zal het wel 1 grote open vide worden met 1 camera, en niet aparte slaapkamers (zoals Chris wil, vanwege de slechte nachtrust van divers personen daar). Ik vraag me wel af hoe gezond zo’n vide is (alle kooklucht en open haard etc stijgt omhoog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *