Ruud & Billy doen mee aan Nationale IQ test

Ruud & Billy doen mee aan Nationale IQ test

Ruud en Billy hebben weer iets nieuws te melden, zo laat Ruud weten op zijn Facebook. Het stel gaat namelijk mee doen aan de Nationale IQ test, het programma van BNN.

Wie is er slimmer? Dat is de vraag die centraal staat tijdens De Nationale IQ Test 2015. Acht BN’ers, het publiek en de kijkers thuis testen niet alleen hun eigen intelligentie, maar checken ook meteen of ze een knapper koppie hebben dan hun zaken-, liefdes- of vriendschappelijke partner.

In de studio leggen Andy & Melisa van der Meijde (getrouwd), Edo Brunner & Arie Koomen (cabaretduo), Billy & Ruud (stelletje uit Utopia) en Louise en Martine Fokkens (tweelingzussen uit ‘Ouwe Hoeren’) hun IQ’s open en bloot naast elkaar.

Meespelen thuis kan samen met je partner, maar natuurlijk ook als je in je eentje zit. De Nationale IQ Test 2015 wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai en is live te zien op woensdag 21 januari om 20.30 uur op NPO 1.

Aan Ruud zal het in ieder geval niet liggen zo meldt hij in zijn status:
“21 januari kan ik eindelijk laten zien wat voor meesterbrein ik ben. Billy Bakker en ik doen mee aan de Nationale IQ test op BNN.”

We zijn erg benieuwd hoe het gaat lopen, zullen de oud bewoners een hoog of laag IQ hebben?

Bron: showbizznetwork.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. dogfan at 10:11

    Ik vind het wel leuk weer eens wat van die twee te zien en te horen ,en denk dat zeker bij Billy niet zo heel laag scoort .want zo dom is het stel niet ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *