Gabriëlle begint met afvallen

Gabriëlle begint met afvallen

Gabriëlle de laatste nieuwe bewoonster heeft aangegeven ook wel iets met haar postuur te willen doen. Het zou mooi zijn als ze een beetje af kon vallen. Echter houd ze niet van sporten, maar je zult er toch iets voor moeten doen?! Joey besluit Gabriëlle te helpen met afvallen en gaan samen in de gym sporten.

Samen met Joey begint ze een hele korte sportsessie. Sit-ups, squats, crunches. Joey laat Gabriëlle met allerlei fitnesstakken kennis maken. Mi gado roept Gabriëlle af en toe bij de inspanningen die ze doet. Daarna volgt er een kort gesprekje en vraagt Joey of Gabriëlle uit verveling zo zwaar is geworden. Gabriëlle antwoord het niet te weten, het was er gewoon. Elke keer dan kijk je in de spiegel en dan denk je ach ik pas mijn kleren nog heus wel, weet je. Ik heb nog een beetje rondingen dus het valt wel mee. En dan kijk je nog eens goed in de spiegel en dan ben je gewoon veel dikker geworden. Ik snoepte gewoon heel veel. Ik kan het wel in bedwang houden maar als ik alleen ben en ik me verveel? Het is gewoon gierigheid geweest. Bijvoorbeeld als je met een vriendin een filmpje kijkt, daar hoort iets lekkers bij, je weet toch? Ik ben altijd wel stevig en vol geweest. Ik ben in eht verleden 20 KG afgevallen en het was meteen goed. Echter kwam ik na 2 jaar weer aan. Ook zit het bij mij in de familie. Ik vind het o0ok wel mooi, maar als je je lijn kwijt raakt dan is het niet meer mooi. Ja antwoordt Joey, je hebt een punt waarop je vol bent maar nog wel mooi. En je hebt een punt als je eroverheen gaat. Ja zegt Gabriëlle en dat vind ik ook niet leuk. Ik kan mezelf wel lopen bedekken maar dit is mijn lichaam. Ik ga me er niet voor verschuilen, snap je? Joey probeert Gabriëlle nog eens extra te motiveren. Hier heb je gewoon de kans er iets aan te doen, je hebt hier in principe tijd zat! Ja dat denk ik ook antwoord Gabriëlle. Maar ik ben ook heel snel in opgeven van dit soort dingen. Dan scheld ik je helemaal verrot antwoordt Joey met sarcastische ondertoon. Vervolgens maken de twee nog wat grapjes en Joey wil Gabriëlle graag helpen. Gabriëlle zegt het erg lief van Joey te vinden. Ook hebben ze een afspraak gemaakt, ze gaan vandaag hardlopen. Zal het Gabriëlle lukken om af  te vallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Sonja Hiemstra at 13:47

    Het is erg lief van Joey om haar te helpen met afvallen in de sportruimte, maar hardlopen is onverstandig met een zwaar lichaam ivm met teveel belasting op haar gewrichten. Ze moet gewoon een plannetje maken met de voeding en geen zoete dingen eten.

  2. David Brigham at 11:31

    Toch weer eens wat positiefs van Joey! (werd wel tijd..). Sporten alleen zal het niet redden (ook omdat ze dat thuis niet zal volhouden), eten halveren hoort er wel bij (en dat valt niet mee als je gezellig in een groep eet). Volgens mij zijn de meesten daar 5 kilo aangekomen sinds hun komst door verveling en meer drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *