Chris biedt zijn excuses aan

Chris biedt zijn excuses aan

Laura heeft eerder haar excuses proberen aan te bieden, echter resulteerde dat wederom in een conflict en had dus niet het gewenste effect. Later besluit Chris maar eens een poging te wagen en biedt zijn excuses aan.

Chris begint te vertellen, gisteren was ik echt heel erg moe. Het was echt een zware dag. Ik moet wel eerlijk bekennen… Het is bij mij echt een verschil van dag en nacht of ik goed geslapen heb of niet. Het is al vaker gebeurd dat ik dan niet te genieten ben. Op zich hebben mensen daar niet zoveel last van omdat je veel buiten bent, maar soms breekt het je toch op. Maar ik moet wel zeggen: je raakte me gewoon echt effe… eh… ergens. Je was wel effe op een terrein gekomen waar je niet had moeten zijn. Maar je hebt je excuses daarvoor aangeboden, die accepteerde ik niet, maar bij deze accepteer ik ze toch wel. Enneh, ik wil je daarom mijn excuses aanbieden dat ik toch nog zo lelijk deed. Maar het was bij mij in ieder geval nog niet helemaal bezonken. Laura accepteert zijn excuses, ze glimlacht en legt uit dat zij ook wel fout zat. Zand erover dan toch?! De twee geven elkaar vervolgens een hand en hierbij lijken eerdere zaken opgelost. Maar voor hoe lang? Zal er in de toekomst nog een conflict ontstaan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *