wederom een conflict tussen Laura en Chris

wederom een conflict tussen Laura en Chris

Laura wilde na het conflict van gisteren sorry zeggen. Echter pakt dit iets anders uit als ze met de tuinman in gesprek gaat…

Laura vraagt zich af waarom Chris niet naar haar toe is gekomen om sorry te zeggen. Je had ook kunnen zeggen het is privacy en ik accepteer dit niet van jou. Maar niet gaan uitschelden, ik ga jou ook niet uitschelden. Ik geef je gelijk dat je een punt hebt maar het is serieus uit enthousiasme gedaan. Natuurlijk snap ik je punt dat ik het niet hardop had voor moeten lezen maar we gaan niet uitschelden. Chris antwoordt dat het om haar reactie ging na het conflict. Als jij vindt dat je daar gelijk in hebt dan is dat prima zegt Laura. Alsjeblieft ga weg gaat Chris verder want nou ga je zeggen dat ik mijn eigen punt hebt. Maar je moet eens aan zelf reflectie gaan doen. Volgens mij is zelfreflectie sorry zeggen toch vraagt Laura verontwaardigd. Ik kom tenminste sorry tegen je zeggen toch?! Maar rot op, je hebt gelijk Chris. Dit is allemaal nagemaakt dit antwoordt Chris, neppert! Onruststoker! Oprotten! Laura loopt vervolgens weg en zingt het houdt niet op niet vanzelf. Daarna gaat Laura een sigaretje roken en zegt tegen Chris die er ook zit dat ze niks achter zijn rug om praat. Als ik iets te zeggen heb zeg ik het recht in je gezicht. Daarna moet ze naar de zenderkamer komen….

Later bespreekt Laura het voorval nog even met nieuwe bewoonster Gaby. Zoals in onderstaand filmpje terug te kijken is. Volgens Laura is zij de verstandigste geweest en het is goed. Zo gaat hij met vrouwen om. Gaby vraagt zich af of Chris wel eens een vrouw heeft gehad en Laura betwijfeld het. Ik ken hem niet zo goed maar is een appart type. Daar kom je wel achter antwoord Laura. Maar Gaby zegt met een lach daar geen zin in te hebben…


 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 23:39

    Ohh nee zij roddelt niet. Ze doet niet anders. Hij durft tenminste zijn mond open te doen tegen haar. Klasse ondanks dat het een beetje een rare vogel is. Hij is geen meeloper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *