Onzekere Naomi lucht haar hart bij Laura

Onzekere Naomi lucht haar hart bij Laura

Naomi is een beetje onzeker, ze heeft wat problemen en lucht haar hart bij Laura tijdens een wandelingetje.

Nicole kan soms een harde dame zijn, ze zegt wat ze denkt en komt voor zichzelf op. Naomi heeft daar wat moeite mee zo vertelt ze aan Laura. Het lijkt alsof ze hard is maar dat is helemaal niet zo antwoordt Laura. Nicole is echt een stugge boerin, ze is erg gewend om in een mannenwereld te leven. Naomi bekend dat ze niks terug durft te zeggen tegen mede bewoonster Nicole. Ze is namelijk bang voor een ruzie. En daar houdt ze totaal niet van. En als ze er wel iets van zegt dan heeft ze het gevoel dat ze niet serieus genomen wordt. Je bent gewoon een lief zacht meisje gaat Laura verder. Maar ik denk dat het goed is om eens je grens aan te geven. Ik denk ook dat jij hier een goede ontwikkeling gaat doormaken. Je moet iets harder worden en meer voor jezelf opkomen. Iedereen hier is nog aan het leren of heeft geleerd. Naomi zegt dat ze buiten de poorten van Utopia wel een ander meisje is. De onzekere bewoonster geeft zelfs toe dat ze moeite heeft om iemand te benaderen via de telefoon. Bang dat ze iets fout doet… Zou Naomi iets met de tips van Laura kunnen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willy at 18:57

    Ach naomi, dit is te hoog gegrepen voor je, ga eruit, wees wijs,en ga je dingen doen buiten utopia, je bent nog teveel met jezelf bezig,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *