Colinda spreekt Wilco aan op zijn gedrag

Colinda spreekt Wilco aan op zijn gedrag

Ivan, Nicole, Colinda en Wilco zitten in de slaapkamer. Het gesprek gaat over Patrick en Colinda spreekt Wilco aan over zijn gedrag.

Nicole zegt dat Patrick lekker gelaten moet worden, laat hem zijn huisje bouwen. Wilco begint over een ronde tafel en uurloon wat er betaald moet worden maar Colinda onderbreekt hem. Dat is iets van 3 weken geleden. Je blijft er telkens op terug komen. Als wij alles op een weegschaal van jou leggen, kom alsjeblieft met iets nieuws. Oke antwoordt Wilco dan pak ik iets nieuws. Gisteren kwam hij naar ons toe en begon erover dat het een catastrofe zou worden en we hout te kort zouden komen. En we houden er 4 over. Volgens Ivan moet er wat realistischer gedaan moet worden. Het gaat om een ruimte, op het moment dat diegene niet weet waar hij mee bezig is heb ik er geen vertrouwen in. Wat hij doet moet hij zelf weten, maar dat hij jou erbij betrekt… Ik hou mijn hart vast en je moet je ogen open doen en realistisch zijn. Hoeveel vertrouwen je ook in hem hebt. Nicole vind wel dat Patrick een kans moet krijgen. Altijd antwoordt Wilco en Ivan voegt eraan toe dat hij dat ook gehad heeft. We laten hem zijn gang gaan. Nicole antwoordt dan is het goed, dan is hij ook gelukkig. En als hij het niet waar heeft gemaakt krijgt hij in het vervolg geen investering meer. Colinda zegt dat het binnen 2 weken duidelijk is of het wat wordt. Dan werkt immers de machine van Patrick ook. Plan B is dat ze zo terug kan in het kantoor dat heeft ze met Joey besproken. Ivan is heel blij om dat te horen en Colinda benadrukt nogmaals dat Wilco hij Patrick met rust moet laten. Nicole merkt ook dat het ten koste gaat van de algemene sfeer in de groep. Wilco is het een beetje zat, als hij nogmaals aangesproken wordt op zijn gedrag. Ik mag er best iets van zeggen als hij zegt dat ik er geen verstand van heb. Dat mag je ook best zeggen antwoordt Colinda. Je doet het door je houding, geef hem die ruimte misschien is hij wel bouwkundig zoals jij niet verwacht. Laat het bij mij, ik ben de investeerder. Ik bemoei me nergens meer mee zegt Wilco. Het moet niet oplopen totdat het een battle wordt gaat Colinda verder. Ik geef je nergens de schuld van maar doe het ook voor de groepssfeer. Wilco antwoordt helemaal niks te doen, ik geef een reactie en jij vraagt mij nu dat als hij gaat bouwen ik geen reactie. Ja antwoordt Colinda en Wilco zegt nou oke top dan doe ik dat. Volgens Wilco gaat dit alleen maar geld kosten. Het gesprek gaat nog even verder zoals in onderstaande filmpjes te zien is. Zou Wilco zijn gedrag aanpassen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 13:58

  Goed te zien en te lezen dat Colinda opkomt voor Patrick.

  Ik heb het al vaker gezegd, die Wilco is een gevaarlijk en naar manneke, die moet zo nu en dan eens tot de orde geroepen worden. Want Wilco denkt onderhand dat hij de directeur hemzelf is en alle wijsheid in pacht heeft.

  Eerder had ik nooit zo’n problemen met Ivan, maar de laatste tijd vindt ik hem maar knap irritant.

 2. den steuker at 15:33

  Denk dat Nicoline aan het oefenen is om hoe het aanvoelt als vrouw van Ivan door het leven te gaan.Lijkt mij anders niet zo,n onderdanig type.Blijkt maar weer dat een relatie in Utopia niet bevorderlijk voor de groep is.

 3. anneke at 14:16

  Die Wilco moet en zal zijn zin krijgen in het bijzijn van Ivan en natuurlijk zit die Nicole er ook weer bij volgens mij kan die meid nog niet eens poepen zonder die Ivan het is net of ik in die twee Charlotte en Laura zie ik noemde ze me and my shadows .
  Wat doet die nu eigenlijk (Nicole) de hele dag .
  Leuk dat Colinda nu eindelijk voor Patrick opkomt

  • anna at 16:56

   RESPECT voor Colinda eindelijk eens eerlijk en komt ze nu eens op voor Patrick,die Wilco en ook Ivan vind ik 2 ploerten en die trien die ze gek op ivan is zit ook al mee te lullen met die 2….stoer hoor tegen een man die niet en orde is,die moet geholpen worden en niet de grond ingestampt worden….En Colinda, laat jij die Wilco ook eens met rust en praat niet over Patrick met hem…. je speelt die rat alleen maar in zijn kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *