Er is weinig vertrouwen in de dinnershow, kan deze nog wel doorgaan?

Er is weinig vertrouwen in de dinnershow, kan deze nog wel doorgaan?

De nominatieronde van vandaag is het gesprek van de dag. Ondertussen is Shelley ook druk bezig met haar idee voor een dinnershow. Ze wil namelijk een dinnershow organiseren in Utopia 2. Alleen is het de vraag of dit gerealiseerd kan worden, aangezien er veel bewoners zijn die de pot willen vullen voor de finale en met het idee van Shelley is er geen zekerheid dat er winst aan uitkomt. De bewoners hebben eerder vandaag vergaderd en Shelley heeft haar idee besproken in de vergadering. Het is afwachten of de dinnershow doorgaat. Na de vergadering loopt Merel verward naar buiten. Hoe kunnen we nou weer met ze allen een dinnershow instellen? Wat een lompe koeien zeg. Ik ga het niet doen hoor zegt Merel tegen Gerrit en hij geeft haar een knuffel. Ik snap het ook niet. Ik vraag mij ook af, het is helemaal niet zo winstgevend antwoordt Gerrit. Merel geeft aan dat ze zich niet met een evenement wil bemoeien waarvan ze op de laatste week moet afwachten of de stekker er wel of niet uitgetrokken moet worden. Daar wil ik niet om bekent staan benadrukt Merel. Franny en Mariska komen ook tussen het gesprek in. Merel geeft aan dat ze het idee heel leuk vindt maar dat ze er niet in gelooft. Marsika besluit even later de dinnershow te bespreken met Shelley. Zal de dinnershow doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *