Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de korte vergadering van 21 oktober

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de korte vergadering van 21 oktober

Ondanks de nominatieronde van vandaag moet er ook vergaderd worden. De bewoners zitten wat onwennig met elkaar aan tafel. Een paar uur daarvoor kregen Jens en Mylène te horen dat een van hen morgen naar huis gaat. Zij slaan deze vergadering dan ook over en blijven even in hun huisje. Jordie spreekt nog even het Love is Love Festival door. Alhoewel hij erg tevreden was over het eindresultaat, ging niet alles even soepel. Zo was het terrein nog niet helemaal klaar toen het feest begon. Ook de cupcakes waren niet op tijd klaar. Shelley gaf aan dat de planning niet helemaal duidelijk was. De groep besluit om dit voortaan beter met elkaar door te nemen. Daarna komt de dinnershow aan bod. De andere bewoners twijfelen of dit wel genoeg mensen gaat trekken. Zitten mensen dan niet teveel op dezelfde plek vraagt Gerrit zich af. Andere bewoners zijn er dan juist wel weer enthousiast over. Natuurlijk moeten we er goed over nadenken benadrukt Hiske. Maar ik krijg er een warm hart van voegt ze eraan toe. De bewoners twijfelen of ze eventueel een combiticket aan kunnen bieden. Op deze manier kunnen bezoekers zowel naar de dinnershow als het dance event. Beide evenementen zijn dan namelijk op dezelfde dag. Wat vind jij van het idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *