Merel is gefrustreerd, waarom stemt de groep in met een dinnershow?

Merel is gefrustreerd, waarom stemt de groep in met een dinnershow?

Na de vergadering van vandaag loopt Merel gefrustreerd naar buiten. Hoe kunnen wij nou weer met een dinnershow instemmen vraagt ze aan Gerrit. Ik ga me niet inzetten voor een evenement waarvan ik niet zeker weet of het wel doorgaat voegt ze eraan toe. Gerrit vraagt zich op zijn beurt vooral af of zoiets wel winstgevend is voor de bv. Merel vindt het een beter idee om juist een succesvol evenement te herhalen. Ik zit meteen weer met dat feest in mijn maag. We kunnen beter als een van de laatste evenementen iets anders doen. Zijn jullie het met Merel eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *