Welke bewoners zijn genomineerd tijdens de eerste nominatieronde van de finale?

Welke bewoners zijn genomineerd tijdens de eerste nominatieronde van de finale?

Langzamerhand verzamelen de bewoners zich buiten. Er staan veertien borden buiten met de gezichten van de bewoners. Zenuwachtig en onrustig gaan de bewoners voor de borden staan. Het gaat beginnen. Hiske staat voor de groep en zij neemt het woord. In de regen, de finale jongens zegt Hiske en ze start met haar introductie voor de nominatieronde. Ze herhaalt de spelregels nog een keer en ze geeft aan dat de zwarte stem van de vorige stemmingsronde van de kijkers thuis meetelt en ze zet een streep bij Merel, Shelley en Andrea. Jens en Mylène mogen niet mee stemmen, omdat ze op de gong hebben geslagen.

Brandon begint met zijn eerste drie stemmen weg te geven, hij geeft twee stemmen aan Gerrit en één stem aan Mylène. Hij vindt dat Mylène het platform niet goed genoeg gebruikt. Alexandra volgt daarna met het weggeven van haar stemmen. Ze vertelt in haar speech dat ze geen zin meer heeft in Jens en ze loopt naar de borden en ze zet drie stemmen op het bord van Jens. Ook Jessie zet drie stemmen neer bij Jens. Gevolgd door Merel die ook Jens drie stemmen geeft en daarbij zegt dat het beter voor Mylène is als hij weg is uit Utopia 2. Daar stopt het niet met de stemmen op Jens. Zo krijgt hij ook drie stemmen van Mariska en Franny. Vervolgens krijgt Mylène van Andrea, Shelley en Jordie drie stemmen. Van Hiske krijgt ze één stem en de andere twee stemmen geeft ze aan Jens. Dylan geeft zijn drie stemmen aan Gerrit. Na hem mag Gerrit gaan stemmen. Ik geef mijn drie stemmen aan het ettergezwel van Utopia zegt Gerrit en hij zet drie strepen bij Jens neer.

Dat betekend dat Jens 20 stemmen heeft gehad, gevolgd door Mylène met 11 stemmen. Gerrit staat op de derde plaats met vijf stemmen. Jens en Mylène zijn dus de genomineerden. Morgen vindt de eliminatie plaats, door middel van de positieve stemmen. Degene met de meeste positieve stemmen mag blijven. Wie zal Utopia morgen moeten verlaten, Jens of Mylène?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 83    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *