Mark en Gina hadden een wilde nacht

Mark en Gina hadden een wilde nacht

Het was nog erg gezellig vannacht, het feestje ging nog even door tot ongenoegen van Ivan. Want ook hij uitte zijn frustraties nog maar een keer. Dit keer tegenover Bjorn en Rob.  Ik vind het een beetje belachelijk. Vier dagen achtereen drinken en dan zijn ze de hele dag moe en dan kunnen ze niks. Als het avond is komen ze allemaal tot leven. Drinken. Feesten. En dan kan het allemaal wel. Ik wil daar echt niet mee geassocieerd worden. Ik wil daar niet bij staan. Rob antwoordt het is niet alleen maar werken hier. Je moet er ook een feestje van bouwen.  Jij hebt zo’n verschrikkelijk grote verantwoordelijkheidsgevoel. Ik snap je wel en ik heb heel veel respect voor wat je doet. Je bent ook een van de hardst werkende hier. Maar het leven moet ook een beetje gevierd worden.

Na het gezellige feestje doken de bewoners in bed, zo ook Gina en Mark ondanks hun poging tot afstand is dat niet helemaal gelukt. Het gaat er luidruchtig aan toe en er is regelmatig beweging te zien onder de dekens. De wilde nacht van de twee kun je hieronder nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 68    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:46

  Overdrijven is ook een kunst. In de buitenwereld wereld gaat het precies hetzelfde. Alleen nu zie je het gebeuren. Twee verliefde mensen hebben sex ohhhhh wat erg. Het gaat er meer om dat ze dit gewoon voor heel Nederland doen. Voor de rest gebeurd er niks meer of minder dan in de buitenwereld. Om meteen hoer te noemen gaat erg ver. Dan is 90 % in nedereland een hoer. Aangezien iedereen wel sex heeft vooral als je verliefd bent. Alleen niet voor de camera.

  • anneke at 09:42

   En waar de mede bewoners bij zijn ::: dat wil je toch niet en arme oouders en de rest van familie en vrienden

 2. Linda at 21:41

  Let maar eens op als zij zo makkelijk al geeft bij de eerste de beste.. dan zal ze alle kerels in Utopia over haar heen laten kruipen.. wat een vieze gore slettebak is ze. geen respect heb ik voor zulke mensen. daarbij Utopia vind ik toch al waardeloos.. niveau 0,000 mag voor mij op houden ..

  • anneke at 09:39

   Net wat ik al beschrijf bij Ruud waarom krijgt zij de naam Mark is er ook nog die gaat van Vanessa over naar haar

 3. joyce madarie zweers at 19:43

  bah , ben er ook niet over te spreken . ze wou voor de 2de keer afstand en nou liggen hun weer te fosen , kom op zeg , wat een gedrag , ze is er ieder geval niet vies van . je moet niet raar opkijken , dat ze straks voor alles wordt uitgemaakt . dan heeft ze dat ook verdient , respect heeft ze niet , ze wil beroemd worden dus neukt ze naar de top toe . hoe negatiever hoe beter denkt ze , ja denkt ze .

 4. Ruud at 14:14

  Wij noemen zo een vrouw HOER ——-overdag doet ze alleen maar zuipen ,,en in bed andere dingen met die enge Mark ..DERUIT die twee

  • anneke at 09:36

   Waarom krijgt ze de naam hoer en Mark niks : ik vind dit ook niet kunnen maar dan kan je elike vrouw die het doet zo noemen maar de mannen blijven onschuldig van naam

 5. Toet at 13:51

  Smerigheid ten top.Hoe in vredesnaam komen ze aan deze ordinarie mensen.Die zijn de schaamte helemaal kwijt en dan dat lachje van haar.Vies vrouwtje.Ben blij dat jij mijn dochter niet ben.

 6. adriana46 at 13:03

  Voor beide Utopianen géén respect meer. Had dit niet verwacht. Inderdaad het niveau glijdt naar beneden, sneller dan een lawine! 🙁 Zo goedkoop dit.

 7. syl at 10:04

  ik vind het zeer laag bij de grond wand nu is ze goed heen en nu probeert hij wat met haar nou sorry hoor ik vind dat echt heel laag en dat is ook respectloos vind ik hoor.
  pfffff

 8. theo 076 at 09:49

  Geen respect meer voor Mark,vanessa dumpen voor een jong kippetje.
  Die zogenaamd niks wil,hij loop zijn XXX achterna en zij kan haar benen niet bij elkaar houden,haar vader en moeder zullen trots zijn op zo een dochter……………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *