Ivan boos om een feestje

Ivan boos om een feestje

Vanavond is er wederom een feestje in Utopia, en waarom weten wij ook niet maar Ivan is het er niet mee eens. Hij wordt er zelfs boos om…

Terwijl de muziek buiten los barst en een enkele bewoner zijn of haar danskunsten laat zien uit Ivan zijn mening. Er zijn allemaal dingen die niet afgemaakt worden en iedereen zit alleen maar te zuipen. Ik heb er echt moeite mee. Maak eerst dingen af of ruim dingen op en dan is er tijd om lol te hebben. Ik kan geen lol hebben als er allemaal dingen te doen zijn. Gabriëlle luistert naar Ivan en hij begrijpt niet dat mensen het lef hebben om overdag moe te zijn, niet te kunnen werken maar in de avond wel kunnen feesten. Ivan richt zich vervolgens op de gym en weigert om mee te feesten. Hij wil er niet mee geassocieerd worden.

Nicole en Gabriëlle praten de situatie ook nog eens door. Ik baal er ook van dat er niks gedaan wordt, zegt Nicole tegen Gabriëlle.Maar baalt ook van Ivan zijn werkhouding. Hoe Ivan op dit moment functioneert is niet gezond, zo’n man heb ik gehad die telkens aan het werk is. Ik zit daar niet op te wachten, er is ook een ons. En er moet een balans zijn tussen keihard werken en leven. Het is niet alleen maar werken! Gabriëlle vraagt daarop of ze nog wel blij is met de relatie met Ivan. Nicole antwoordt dat ze wel gelukkig is, alleen baalt ze ervan dat Ivan zo wispelturig is. Ze ziet hem graag tevreden, maar het kost haar op dit moment te veel energie. Op dit moment wordt er nog altijd gefeest ondanks de kritiek van Ivan. Hoe zal dit gaan aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 13:51

  Ik sta volledig achter Ivan. Inderdaad er is totaal geen respect op te brengen voor hoe de inwoners zich gedragen. Feesten, alcohol en sex.

  Wie sprak er ooit over normen en waarden….? Nou dat is binnen Utopia totaal niet te zien. Waardeloos zoals ze zich gedragen. Ja daar kun je je terecht voor schamen.

  Ivan wil hier terecht niet mee geassocieerd worden. De enige Utopiaan die nu respect verdient is Ivan. En ik snap hem volledig dat hij zich niet in dit “feestgewoel” mengt.

  Ivan sterkte dat je tussen dit stelletje ongeregeld moet leven. Jij zou een Utopia neer kunnen zetten, maar in deze groep die het “grenzeloze” wat JdM voor ogen had (geen wetten etc…) wel iets te royaal en ook op een verkeerde manier.

  Niet grenzeloos naar een tomeloze samenleving, maar JdM bedoelde toch echt wel een fijne samenleving met respect en die zelfvoorzienend zou zijn.

 2. anna at 04:49

  Ik vind wel dat Ivan gelijk heeft ,het zijn allemaal nietsnutten en zuiplappen die iedere gelegenheid aanpakken om te feesten en voor de rest op hun bed liggen en nooit wat doen op enkele na! Ivan werkt te hard ook hij heeft ontspanning nodig maar ik denk dat hij gruwelt van al die bezopen dronkelappen[vooral de vrouwen]

 3. celia at 22:33

  Ik snap Ivan wel, maar hij vergeet dat in de maatschapppij buiten ook een ieder zijn verantwoordelijkheid moet hebben ., je kan niet iedereen steeds sturen in de richting die voor jouw het beste lijkt. Doe je eigen ding en laat de rest gewoon zijn eigen verwantwoording nemen. Dat gedram helpt ook niet echt

 4. Marja at 22:27

  Ivan heeft gelijk, maar hij moet de juiste personen er een beetje rustig op aanspreken. En niet wat schreeuwen in het algemeen, dan schiet hij zijn doel voorbij

 5. Wil at 21:40

  Ik snap ivan wel, de 4e avond zuipen, overdag komen ze tot niks, ivan werkt te hard en vergeet te “leven” Naomi denkt niet na, hoe kan je zo stom zijn zuipen, dansen, en de rest van de week weer op bed???????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *