Een verrassing voor Joey

Een verrassing voor Joey

Joey en LauraB zijn vandaag 8 maanden samen en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom haalt Gabriëlle haar medebewoner van de schommelstoel waar hij een beetje ligt te dommelen. Hij moet daar weg van haar. Als Joey vraagt waarom antwoordt Gabriëlle jullie zijn vandaag 8 maanden. Dan kun je hier niet gaan liggen echt niet! Ga maar met die mensen praten, doelend op de eet gasten van Le Luifel. LauraB heeft ondertussen van alles klaar gezet voor een verrassing. Een snoepschaaltje, kaasplankje en andere hapjes met uiteraard ook een drankje en compleet met gedicht. Ze wordt ondersteund door Naomi en Gaby. De tafel wordt opgetild en het materiaal wat er op staat wordt afgedekt. Na enig sjouwwerk staat de tafel bij de schommelstoel en wordt alles netjes neer gezet. Ook heeft LauraB sushi besteld wat ze nog romantisch op zullen peuzelen. Dan gaat LauraB Joey halen om een sigaretje te roken. Maar op dat moment komt er ook nog een koerier voor Joey. Hij heeft tapas besteld! Kortom dubbel eten. Bij de tafel aangekomen komen de twee er dan al snel achter dat ze voldoende eten hebben. De twee schenken een borrel in en gaan op de schommelstoel zitten. Daar leest LauraB haar gedicht voor, en kan er gegeten gaan worden. Gefeliciteerd!

Verrassing voor Joey

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Marja at 22:23

  Ach wat is die Laura ziek. Net als Kortjakje . Maar nu vreten die 2 zich weer helemaal vol en vergeet de drank niet. Morgen is het weekend dan slapen ze weer uit( alsof ze dat door de week niet doen)

 2. Wil at 19:54

  Ik snap het ook niet waar ze het van betalen!!!!! Ik hoorde mark laatst nog zeggen dat het er financieel helemaal nog niet goed uit ziet. En dan die drank!!!!!!!!!! Ongeloofelijk. Ze groeien tegen de klippen op, ook gio en naomi, daar is zeker 10 kilo bij. Financieel allemaal erg ongeloof waardig

 3. bart g at 18:19

  Waar komt dit geld vandaan…betalen zij het zelf????

  En wat ik ook niet snap dat er zoveel aardappels zijn bij de luifel…heb nog nooit een vrachtwagen naar binnen zien rijden met al die aardappelen..dat moeten er al niet een boel zijn elke week???
  Komen deze uit de lucht vallen ????

 4. anneke at 17:37

  En ja hoor daar is ze weer :: hebben ze nu wel geld om zuks te kopen en nog dubbel ook
  Weet iemand hoeveel geld er in de pot zit. je ziet niet zo vaak meer wat er in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *