Bas en LauraB over goede doelen

Bas en LauraB over goede doelen

Bas had vanmiddag een gesprek met Gaby over het geloof maar daarna hebben de twee ook gesproken over het bewuster worden van de bewoners. Zo hadden ze het plan om de bewoners stil te laten staan dat niet voor iedereen schoon drinkwater normaal is. Hij wil iets voor goede doelen gaan doen.

Op het schommelbankje besluit Bas zijn plan aan LauraB te vertellen. Hij vertelt dat hij samen met Gaby alle frisdrank weg wil doen, de kranen afgesloten worden. Maar dat is nog niet alles, iedereen moet naar de stal met een zak zand op de rug om daar water te gaan halen. LauraB is niet erg enthousiast, zou het niet beter zijn om niet zo groot te denken? Misschien iets met de gouden pot doen? Bas geeft aan dat hij de wereldwijde problemen aan wil pakken en LauraB vindt dat er in Nederland genoeg misstanden zijn. Bijvoorbeeld de ouderen die eenzaam leven. Bas kijkt nog even bedenkelijk en houdt dan maar op met praten over zijn plan. Wie weet bedenkt Bas met Gaby nog iets anders om in het daglicht te zetten? Of zou hij dit idee gaan doorzetten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *