Familiebezoek voor Gabriëlle

Familiebezoek voor Gabriëlle

En toen was het eindelijk zover! Gabriëlle mag voor de eerste keer familiebezoek ontvangen. Ze mag 3 uur genieten van haar familie. Nou ja familie, 4 vrienden van Gabriëlle komen gezellig langs. Na wat knuffelen en voorstellen loopt het gezelschap richting de loods. Een vriend van Gabriëlle is jarig dus wordt er gezellig gezongen. Dan worden er wat cadeautjes aan Gabriëlle gegeven, een geurtje, een sjaal en een sportbroek. Dan spoelt Gabriëlle nog even wat bekers af en gaat daarna gezellig wat drinken met haar vrienden. Vervolgens volgt er een rondleiding, en Gabriëlle laat haar alle plekjes zien. Ook genieten de vrienden nog even van een brownie speciaal gemaakt voor het bezoek. Gabriëlle vraagt hoe het met haar financiële dingen gaat, haar vriendin antwoordt wel goed maar we horen er niet veel over. Verder krijgt ze de groetjes van haar moeder en een aantal andere personen. Ook reageert haar moeder niet meer op negatieve berichten en volgens haar vriendin valt dat wel mee. Ze krijgt veel vriendschapsverzoeken en heeft veel fans. Gabriëlle vertelt dat ze het nog steeds leuk in Utopia en heeft zichzelf beloofd het vol te houden tot 31 december. Het gezelschap mag ook nog eten bij Le Luifel voordat ze zullen gaan. Maar voor nu zijn ze er nog een paar uur en dat beloofd gezellig te worden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *