De bewoners uit Utopia 2 wachten tot ze kunnen stemmen, het weer werkt niet mee

De bewoners uit Utopia 2 wachten tot ze kunnen stemmen, het weer werkt niet mee

Hiske is druk bezig met het schrijven van haar speech, terwijl de andere bewoners hun zegje uit hun hoofd lijken te gaan doen. Zij zitten gezellig knus in de silo en ze wachten af totdat er gestemd kan worden. Franny geeft aan dat ze echt heel zenuwachtig is. Jessie en Gerrit zitten achter de computer. Huh, maar om negen uur gaat het onweren? zegt Jessie tegen Gerrit. Het regent buiten behoorlijk en het ziet ernaar uit dat de nominatieronde iets later plaats zal vinden. Wat later is Hiske klaar met het schrijven van haar speech. Ze rent snel naar binnen in de silo en ze besluit ook gezellig aan te schuiven bij de anderen. Ook Jessie en Gerrit komen er even later bij. Alle bewoners zijn bij elkaar gekomen en ze wachten af totdat het stopt met regenen en er gestemd kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *