De bewoners uit Utopia 2 bespreken hoe ze de stemmen gaan verdelen

De bewoners uit Utopia 2 bespreken hoe ze de stemmen gaan verdelen

Het nieuws dat er vandaag gestemd gaat worden, slaat in als een bom bij de bewoners. Ze hebben maar kort de tijd om hierover na te denken. De één weet al gelijk op wie hij of zij gaat stemmen, terwijl de ander nog geen idee heeft. Jens vraagt zich af of er in de toekomst ook publieksstemmen plaatsvinden en hij praat erover in de silo met een paar andere bewoners. Ondertussen hebben Jessie en Gerrit zich gedistantieerd van de groep. Maximaal op Jens maar zegt Jessie tegen Gerrit. Ja antwoordt Gerrit en de twee lopen daarna weg van elkaar. Ook Mariska en Alexandra lopen even weg van de groep. Weet je wat het is. Ik weet al op wie ik ga stemmen. Ik kan mijzelf hiermee in de spiegel aankijken Maris zeg Alexandra. Ja ik ook antwoordt Mariska. En de dames lopen naar de andere bewoners toe. Ik ben zo blij jongens schreeuwt Merel en ze kijkt omhoog naar de wolken en zegt, dank u stem, dank u dank u! Merel heeft bij de bekendmaking dat Utopia stopt, van de kijkers thuis een zwarte stem gekregen. Die wordt bij haar eventuele stemmen opgeteld tijdens deze ronde en lijkt daarmee verder te komen vervallen. Daar is ze erg blij om. Jordie en ALexandra reageren op Merel dat ze er niet vanuit moet gaan dat publieksstemmen helemaal niet meer terug komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *