Beau, Daisy en Romy zijn de potentiële bewoners

Beau, Daisy en Romy zijn de potentiële bewoners

De verkiezingsperiode is begonnen! Dus we beginnen met een voorstelronde van de drie potentiële bewoners. Dit keer gaat het om drie dames.

Beau
Beau is 27 jaar, vrijgezel en komt uit Venray. Ze staat voor de klas als docent Zorg en Welzijn en is daardoor wel gewend aan een grote groep opstandige mensen. Naast haar werk als docent vindt ze het belangrijk om een strak lijf te hebben en ze werkt dan ook hard aan haar lichaam. In Utopia wil Beau een bikini contest organiseren, waarbij Jessie, Boyd en Bas mogen jureren. Utopia is voor Beau geslaagd wanneer ze haar idealistische en ondernemende kwaliteiten heeft kunnen laten zien.

Daisy
Daisy is 32 jaar ook single en woont in Alkmaar. Na lang in de horeca gewerkt te hebben is ze tegenwoordig zangeres en actrice. Daisy is een sociale, avontuurlijke en dominante dame die niet zomaar over zich heen laat lopen. In Utopia wil Daisy Hollandse avonden en bingo avonden organiseren, omdat er volgens haar veel behoefte is aan dit soort gezellige bijeenkomsten. Daarnaast wil ze een Utopialied schrijven en daarbij een mooie, bijpassende videoclip maken.

Romy
Romy is 24 jaar, vrijgezel en woont in Amsterdam. In het dagelijks leven is ze veel bezig met acteren en presenteren en werkt ze als hostess op verschillende evenementen. Ze is een echte teamplayer en wil in Utopia met de groep bouwen aan een samenleving waar iedereen zijn eigen ding doet. Daarnaast wil ze voorlichting geven over eetstoornissen en jongeren laten zien dat deze ziektes te overwinnen zijn. Ondernemen en geld verdienen vindt Romy ook erg belangrijk, want ze wil graag een eigen onderneming starten.

Wat vindt jij van deze kandidaten? Wie maakt er kans? We voorzien dit bericht snel met video’s van de potentiële bewoners. Zien we je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 14:48

  Nou, óf er heeft zich niemand met meer inhoud aangemeld( meest waarschijnlijk) óf degenen die de keuze moeten maken wie ze er in willen stellen geen hoge eisen…
  Dit laatste is ook niet echt meer mogelijk, lijkt me, want wie met hogere standaard eisen aan het leven, aan een echt Utopia opbouwen, anders dan in het gewone leven mogelijk is, beter, verheffender, hogere levenskwaliteit, wil hier nu nog aan deelnemen.
  Ook deze drie waarop gestemd kan worden komen met lage waarden aan en voor eigen gewin, bekendheid, liefst beroemdheid, willen gezien worden, enz.
  Nee, iemand met een mooie, hoge filosofische waarde, die wordt afgeschrikt door degenen die er in zitten en wil hier niet aan deelnemen.
  Dit is niet zoals we hoopten dat het er 4 jaar geleden uit zou kunnen gaan zien. Integendeel.
  Was het programma maar na een jaar gestopt met op de buis komen.
  Maar er zijn nog steeds voldoende kijkcijfers. Maar waar kijken we naar…???
  Een hoop prietpraat, geruzie, roddel, kinderachtig geneuzel, mensen die niet bij elkaar passen, anderen het leven zuur maken, hun natuurlijke driften botvieren op elkaar, enz.
  Enkelen daar gelaten in de loop der tijd. Ook nu nog. Maar die maken geen kans.
  Grote disbalans, te weinig karakter.
  En gaat het om een individueel proces of het belang van een utopiaanse samenleving als geheel?
  Als er individuele belangen nagestreefd gaan worden als afvallen, neuscorrectie, buikwandcorrectie, op willen vallen, bekendheid, doorbreken, enz., wat is daar utopiaans aan en wat rechtvaardigt het om dit gedoe uit te zenden en uitzendtijd voor te gebruiken, incl. de ruzies enz.?!

  Ze kunnen beter met een nieuw concept komen bij degenen die de toestemming geven om mensen voor te dragen om binnen te komen daar. En anders: kappen met het programma. Het is mooi geprobeerd, maar het is niet geworden wat het had kunnen zijn.
  Jammer van de mensen die écht iets moois neer wilden zetten hier en het echt geprobeerd hebben. (Bv. Bas, Victoria en Kevin)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *