Stem nu op de potentiële bewoners Daisy, Romy en Beau!

Stem nu op de potentiële bewoners Daisy, Romy en Beau!

Daisy, Romy en Beau zijn de potentiële bewoners van deze maand. In dit bericht stellen ze zich aan je voor. Maar hoe werkt het stemmen ook alweer? Je kunt namelijk stemmen op jouw favoriet. Wie zie jij graag Utopia in gaan?

Je hebt vier dagen om te stemmen. Er zijn momenteel drie kandidaten maar slechts twee van hen mogen als visumhouder Utopia in. Stemmen doe je gratis.Dit doe je via de website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op INWONERS. Hier kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou Utopia moet betreden. Stemmen via de app kan ook. Deze is te downloaden via de app iTunes App Store of Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu. Wie vindt jij de beste aanwinst, Daisy, Beau of Romy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *