Technische storing waardoor stemmen op jouw favoriete potentiële bewoner moeizaam kan verlopen

Technische storing waardoor stemmen op jouw favoriete potentiële bewoner moeizaam kan verlopen

Wat is er deze morgen gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo waren de meeste bewoners alweer op tijd wakker. Jessie en Kevin zitten als eerste achter de computers en later ontwaken ook Bas en Karin. Ook Cemal is al in de weer. Met een slaperig hoofd gaat hij aan tafel zitten en pakt hij zijn Turkse boek erbij. Hij fluistert wat Turkse woordjes, terwijl hij in zijn boek schrijft. Daarna gaat hij samen met Jessie sporten. Romy kleed zich ondertussen aan om vervolgens Demi en Fay wakker te maken. Kevin haalt de posters van Ramona’s theatervoorstelling van de ramen. Het was afgelopen avond een gezellige avond. Ramona zelf is bezig met een schilderij en gaat Billy halen om het resultaat te laten zien. Ramona zegt dat ze het heel leuk vindt om te schilderen en heeft haar gevoel erin gelegd. Ik wil gewoon gooien zegt ze tegen haar mede bewoner doelend op de verfspatten op het doek.  Boyd is bezig met de voorbereidingen van zijn tattoo klant van vanmiddag. Boyd geeft namelijk een gratis tatoeage weg, die de klant pas mag zien als deze af is.

Verder is er nog een storing, waardoor stemmen op de potentiële bewoners moeilijk is. Als je gebruik maakt van een hotmail, outlook of live account van Microsoft, dan is het voor jou wellicht niet mogelijk om je stem uit te brengen. Dat komt omdat strenge veiligheidsprotocollen van Microsoft de mails tegenhouden, waardoor het niet mogelijk is jouw nieuwe gratis paspoort te bevestigen. Het is wel mogelijk om te stemmen met (gratis) paspoorten die eerder al zijn aangemaakt. Mensen die vandaag een nieuw paspoort hebben aangemaakt via onder andere Gmail, moeten geen problemen ervaren. Als je vandaag een nieuw gratis paspoort aan wil vragen,  wordt er dan ook aangeraden om gebruik te maken van een ander account, bijvoorbeeld Gmail zodat er alsnog gestemd kan worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *