Romy, Ramona en Billy bekijken oude foto’s terug op deze rustige dag

Romy, Ramona en Billy bekijken oude foto’s terug op deze rustige dag

Het is rustig in Utopia, de bewoners doen hun ding zo vlak voor Pasen. Zo hebben Ramona, Billy en Romy de foto’s er eens bij gepakt om te bekijken. Want door de jaren heen zijn er al veel digitale foto’s gemaakt. Deze staan allemaal veilig opgeslagen op de computers in de loods. Één voor één zien de dames zichzelf terug en al gauw verandert dit nostalgische moment in veel gelach. Plotseling komen de dames langs een paar oude foto’s van Ramona. Trots als een pauw bekijkt de ze haar oude foto’s terug. In een half jaar tijd is ze flink wat kilo’s afgevallen. En binnenkort krijgt ze zelfs een operatie om haar overtollige huid weg te laten halen. Wil je ervoor zorgen dat ik nooit meer zo wordt vraagt Ramona aan Billy. Waarop Billy antwoordt dat ze dat zeker gaat doen. Ik ga je later elke dag bellen voegt ze eraan toe. Er gebeurd momenteel niet zo veel maar we zijn snel weer terug met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elisabeth at 08:54

    Iedereen weet toch dat dit zware operaties zijn en die worden echt niet gedaan, als je niet bewezen hebt, dat je minstens een jaar op gewicht kunt blijven.

  2. Else at 18:03

    haha ” ik ga je elke dag bellen”, zegt Billy!
    Wel onnozel om zulke uitspraken te doen! Geblaat…
    Zo’n belofte kun je niet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *