Jacco heeft een bijzondere mededeling voor zijn mede bewoners

Jacco heeft een bijzondere mededeling voor zijn mede bewoners

Afgelopen avond gebeurde er nog het een en het ander in Utopia. Zo heeft Jacco bijzonder nieuws te melden aan zijn mede bewoners.

Na het avondeten trok Jacco namelijk zijn nieuwe pak aan want hij had een bijzondere mededeling voor zijn mede bewoners. Ik ga natuurlijk optreden, en dat is niet onopgemerkt gebleven, want ik mag optreden in de kuip roept hij vrolijk naar de groep. Vervolgens vraagt hij aan de rest of zij willen helpen met het uitkiezen van een goed nummer en lokt iedereen de gym in. Voor de gym staan de bewoners gespannen te wachten tot Jacco zegt dat ze naar binnen mogen. Ik heb nog een verassing, want jullie mogen er allemaal bij zijn! Ik ga namelijk NU optreden in de cementkuip. Het duurt niet lang voor het kwartje valt bij de groep. Het is maar een grap, en iedereen begint dan ook te lachen. Uiteraard zingen ze wel met Jacco mee en was het verder een gezellig avondje in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *