Boyd geeft weer een tatoeage weg onder een speciale voorwaarde

Boyd geeft weer een tatoeage weg onder een speciale voorwaarde

Boyd heeft in het verleden wel eens gratis tatoeages weggegeven. Nu wil hij dat nog een keer doen maar op een voorwaarde.

Boyd heeft namelijk vakantie en richt zich dus niet meer op de commerciële kant van het vak. Hij heeft nu meer tijd voor andere leuke dingen, zoals bijvoorbeeld de volgende actie die hij bedacht heeft. gloryhole Ink noemt hij het zelf. Hij legt uit dat mensen hem een mail kunnen sturen met een foto van zichzelf, een kort verhaal en de plek waar zij een tatoeage willen. Vervolgens zal Boyd een gelukkige selecteren die een tatoeage krijgt, maar onder één voorwaarde je ziet hem pas als ‘ie af is. Boyd stelt iedereen gerust door te zeggen dat hij er alles aan zal doen om iemand blij te maken met een geweldige tatoeage. Durf jij het aan?! Stuur dan een mail naar inwoners@talpa.tv

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *