Het centraal van 13 april

Het centraal van 13 april

De bewoners hebben weer bij elkaar gezeten om van alles te bespreken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste punten terug.

Billy begint met de financiën, de minimalisten staan op 526 euro winst en de ondernemers op 2500 euro. Ook geeft ze nogmaals aan dat ze de financiën erg heftig vindt. En het helemaal niet leuk vindt om te doen. Om alles goed te laten lopen heeft ze dus hulp nodig van de groep. Gelukkig snapt iedereen dat deze taak een hoop werk is en is iedereen bereid om Billy mee te helpen. Er wordt besloten een flipboard neer te zetten in de loods, waar iedereen zijn eigen inkomsten en uitgaven opschrijft. Zodat Billy aan het eind van de week een overzicht heeft.

Cemal neemt het woord over, hij heeft een idee dat hij graag aan de groep wil presenteren. Hij wil döner kebab gaan verkopen in Utopia en wil het groots aanpakken. Er zal zelfs een bezorgservice aan gekoppeld worden. Hij heeft al met Jessie overlegd over het financiële plaatje en is bezig met het uitwerken van zijn idee. Ramona vraagt zich wel af hoe hij dit voor zich ziet. Zij heeft tenslotte net de Candy shop opgezet en ziet het niet zo zitten dat die alweer getransformeerd wordt in wat anders. Cemal vindt op zijn beurt dat ze de Candy shop kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden. Maar benadrukt ook dat er nog niets zeker is aan zijn plan. Het is nog een idee dat verder uitgewerkt moet worden.

Karin wil dan nog wat positiefs vertellen. De etentjes van Karin en Co lopen hard en daarom heeft ze besloten uit te breiden. Er zullen extra avonden komen waarop mensen kunnen komen eten en extra gast koks, waaronder Ramona zullen Karin helpen met de diners. De groep is blij dat het zo goed gaat en Karin krijgt een luid applaus.

Als laatste neemt Kevin het woord. Hij heeft veel post gekregen met daarin complimenten over de actie die de groep gehouden heeft tegen homo geweld. Hier is hij heel trots op en hij gebruikt de gelegenheid om nogmaals iedereen te bedanken. Daarnaast heeft hij ook post gehad van oud Utopia bewoner Victoria. Hij begint met voorlezen en de lieve woorden van haar klinken door de loods. Ze roept hen op als groep sterk te blijven en natuurlijk stuurt ze hen alleen maar liefde. De groep reageert enthousiast en is heel blij met de lieve woorden van Victoria. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *